Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Černobyl? Vážně? Pátý díl má se svou sérií společnou pouze tvář Bruce Willise. John McClane ztratil veškerý smysl pro humor a začal řešit problematický vztah se svým synem. Příběh není špatný jenom v porovnání s předchozími díly, ale je špatný a hloupý v porovnání s akčními filmy vůbec. Člověk by očekával alespoň pořádnou akci. Kam se podělo vtipné a originální likvidování nepřátel, nad jejichž těly John prohazoval vtipné hlášky? Akční scény jsou neuvěřitelně nepřehledné, a když už nějaký ten padouch zahyne, tak způsobem, který jste mohli vidět už stokrát. Film absolutně nechápe zavedenou značku Smrtonosné pasti a dost se bojím, jaké dobrodružství zažije John McClane příště.

plakát

Spartakus: Bohové arény (2011) (seriál) 

Když jsem zjistil, že bude Spartakus bez Spartaka, tak jsem myslel, že to nebudu ani sledovat, ale i vedlejší postavy dokázaly nést příběh, který mě bavil, a klidně bych snesl více než šest dílů.

plakát

Kundun (1997) 

Scorsese je můj oblíbenec a myslím, že jeho magické natáčení povzneslo film na úplně jinou úroveň. Scorsese nás vytrhne z reality. Nechce, abychom při sledování mysleli na naši kulturu, podle které jsou věštby a výjevy nesmysly.

plakát

Krvavý trůn (1957) 

Spáchala by hlavní postava tolik zlého, kdyby mu zlý duch neřekl, že je udělá?

plakát

Gándhí (1982) 

Všichni lidé, kteří chtěli změnit svět, museli za své ideály bojovat. Mahátma Gándhí je možná tak výjimečný, protože za své ideály nebojoval.

plakát

Stalker (1979) 

Lepší hořké štěstí, než prázdný život.

plakát

Zázrak v Miláně (1951) 

Na Tota se člověk nedokáže zlobit. Jak by se někdo mohl zlobit na človíčka, který zdraví ostatní a přeje jim dobrý den, protože jim ten dobrý den opravdu přeje.

plakát

Sedmá pečeť (1957) 

Sedmá pečeť je filmem o otázkách, které by si měl každý člověk položit, i když na ně nedokáže odpovědět.