Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (766)

plakát

Vůně ženy (1992) 

Krasný film. Přestě pro tyto filmy mám americkou kinematografii ráda. Al Pacino je dokonalý, pan Herec. Herecký koncert. Jo, to si nechám líbit.

plakát

Chyby (2021) 

Každý máme nějakou minulost a musíme se s ní vyrovnat. Když má ale někdo minulost takovou, jako hrdinka tohoto filmu, není to tak jednoduché. Zdá se, že přes to nejede vlak. Pokrytectví a mužská ješitnost nabývá na síle. Vše krásné jde najednou stranou. Ale když se zamyslíme, láska to může překonat. Jako ukazuje konec tohoto filmu. A já věřím, že to ti dva překonájí. Fandila jsem jim. Ema v podání Pavly Gajdošíkové je nejen sympatická, ale i naprosto skvěle zahraná a Tomáš v podání Jana Jankovského naprosto uvěřitelný. Chvilku zapomenete, že se díváte na film a začněte brát Emu a Tomáše jako skutečné postavy. Film je smutný i hezký, romantický a civilní, příběh, jenž se odehrává možná častěji, než se zdá. Velké příjemné překvapení roku 2021.

plakát

Arcane (2021) (seriál) 

Hru jsem nikdy nehrála, moc jí neznám ale to mi nezkazilo požitek z tohoto seriálu. Jsem moc ráda, že jsem mu i přesto dala šanci. Grafika, příběh, charaktery postav, hudba... vše skvělé!

plakát

Když Harry potkal Sally (1989) 

Jednoznačně jeden z nejlepších filmů svého žánru. Krásný, chytrý, vtipný i dojemný. Úžasný humor a hlášky, výborně vybraní herci, krásná hudba, prostě paráda. Můžu vidět stále dokola a pokaždé úžasný zážitek! Neuvěřitelně sympatický film.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

Výborný nápad, výborné zpracování! Napínavé, tak, že jeden díl za den je málo. Chytlavé, že zapomenete na ostatní kolem. Neokoukaní herci a jejich postavy s pestrými charaktery. Některým fandíte od začátku (Profesor), některé vás občas štvou ale přesto baví (Tokio), jiné si oblíbíte časem ale za to hodně (Berlin) a jiné vám prostě přirostou k srdci (Nairobi). Jen tak dál, Španělé!

plakát

Pokrevní příbuzní (1979) 

Mě to bavilo moc. Audrey Hepburn je stále krásná a ze šarmu neztratila nic ani po letech. Bylo to napínavé jak kšandy a navic opravdu nádherná hudba, jak jinak, než mistr Morricone.

plakát

Annie Hallová (1977) 

Velmi příjemné. Tak příjemné, že se na to ráda podívám kdykoli znovu. Woody Allen je můj člověk a jeho humor mě bavi!

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Vzhledem k tomu, že nemám příliš v oblibě sci-fi a tomuto žánru se tedy snažím vyhýbat, tento seriál jsem se dlouho snažila ignorovat. Naštěstí se nepodařilo. Nejde tu totiž vůbec o sci-fi ale o pořádnou dávku skvělého anglického humoru! Příjemná zábava pro dobrou náladu se sympatickým postavami, samozřejmě u mě vede Rimmer v podání geniálního Chrise Barrieho, který má tak zabijácký charakter, až ho prostě nejde nemilovat! :-)

plakát

3v1 (2014) (pořad) 

Příjemné vtipy, které netlačí na pilu a v podání tří sympatických dam s přirozeným smyslem pro humor.