Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Upírův pomocník (2009) 

Od začátku jasné, jak to celé dopadne. Hrozně otravné a bezpáteřní. Neexistují žádná pravidla, protože se může stát cokoliv a ještě se to nějak nelogicky vysvětlí, to moc nemusím...

plakát

Machete (2010) 

Nevím ani proč, ale utkvěla mi hlavně hláška spojená Dannyho výrazem, když říká: "Machete do not text!". poslední čtvrtinu filmu už jsem zřejmě prospal, Rodriguez zvládne rozhodně lepší. Dvě hvězdy pro Dannyho.

plakát

Od soumraku do úsvitu (1996) 

Kombinace dvou žánrů zde klapla a to velmi dobře! Je to béčko, ale za to fakt skvělé! Řekl bych, že spíše chlapská záležitost? Asi jo... Mix Tarantino a Rodriguez tu funguje. Film rozhodně má bavit, nečekejte, že Vás bude děsit. Místy působí některé scény až parodicky. Ode mě si 4 hvězdy zaslouží, na svoji dobu kvalitní snímek.

plakát

Wild Wild West (1999) 

No hrozný kýč, ale pamatuji si, že jsem se místy docela i bavil... Teda bylo to tak před 10 lety, tak si jen matně vzpomínám na celkový dojem. Divoký západ trošku jinak, proč taky ne!

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

10 let od MIB 2... Byl jsem zvědav, ale ne až tak po shlédnutí traileru. Ten působil velmi nudně a zdálo se mi, že už obsahoval veškeré povedenější hlášky snad z celého filmu, na které jsem u MIB byl zvyklý. Chválím 60. léta, ale kde je ta akce, příběh, emzáci, sliz a vlastně, kde jsou Ti dva z MIB. Moc povídání o tom, jaký by K mohl být a co se mu stalo a nestalo. Zklamání... Čtyřku už prosím ne, tohle stačilo na zkažení reputace dvou předchozích dílů. Slabé 2.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Strhující atmosféra, skvělé prostředí celého příběhu a především precizní herecké výkony DiCapria a Ruffala. Skvěle zpracované přechody mezi snem a realitou, to vše podpořené vynikající hudbou. Už od první scény, kdy Teddy přijíždí lodí na ostrov, jsem byl pohlcen atmosférou a každým dalším okamžikem zahleděn více a více do děje. Vzhledem k celkové dynamice mi opravdu nevadilo čekat 138 minut na závěrečnou pointu. Velmi povedené, 5 hvězd!

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Francie tohle umí. Zábavné, smutné, svižné, vlezlé, vše na svém místě. Ne nadarmo se stal snímek 9. nejlepším filmem zde na ČSFD. Otázkou je, jak by to vše vypadalo, kdyby Philippe nebyl bohatým aristokratem. Možná na někoho až přílišně patetické, ale kdo ještě neviděl, rozhodně by měl.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Omlouvám se, ale asi bych upravil trošku název. Něco jako: The Teenage Amazing Spidey-Boytoy Bullshit. A kino mi na dojmu tedy rozhodně nepřidalo a to ani v 3D. Starý dobrý Tobey Maguire!

plakát

Piraňa 3DD (2012) 

Když už nic jiného, zasmál jsem se... A David Hasselhoff? Od doby, co ho dcerka natočila, jak se mu nedaří papkat hambáče na youtube z důvodu několika promile v krvi, se mu asi moc nedaří... 1 za to, že mě to místy i pobavilo a mohl jsem to dokoukat.

plakát

Total Recall (2012) 

Už jen kvůli originální verzi z devadesátých let s A. Schwarzeneggerem jsem se opravdu těšil! Od L. Wisemana samozřejmě znám Underworld, Underworld: Evolution a Smrtonostnou past 4.0. Filmy, ve kterých akce, zbraně a boj jsou velmi zásadní část snímku. Bylo tohle vše nutné i v Total Recall? Ne, nebylo. První polovina mě přišla ještě poutavá a koukatelná, ale druhá půlka byla každou další minutou jen horší a horší. Moc akčního pojetí dle mého názoru. Několik chabých pokusů na odkaz k původní verzi bylo fajn, ale spíše úsměvně působící. Bohužel lepší 2.