Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Obsahy (14)

The Starry Love

The Starry Love (2023) (seriál)

Císařovna lidské říše porodila dvojčata. Starší sestra Qing Kui (Xuanlin He), která je jemná a laskavá, je respektována celou zemí, má být provdána do nebeské říše. Mladší sestra Ye Tan (Landy Li), chytrá a mazaná, se vyhýbala svým vlastním lidem, je zasnoubena s démoním princem. Během nešťastné události jsou nevěsty promíchány a obě sestry jsou provdané za nesprávné manžely. Vydávájí se na cestu dvou krásných romancí a také rozpoutají události, které otřesou čtyřmi říšemi.

The Song of Glory

The Song of Glory (2020) (seriál)

Děj seriálu se odehrává v dynastii Liu Song (420–479), kdy mocní aristokraté prahnou po moci a lidé z říše Liu Song podlehli následnému chaosu. Mladý císař Liu Yi Kang (Hao Qin), syn císaře Wu z Liu Song, zakladatel dynastie Liu Song, zoufalý, aby přinesl mír svému rozpadajícímu se národu, je ochoten udělat cokoliv, aby zachránil svůj lid, ale cesta před ním nebude snadná. Vzhledem k tomu, že většina mocných rodin země se spikla proti němu, Yi Kangův seznam spojenců se nebezpečně ztenčuje.
Yi Kang ví, že jediný způsob, jak posílit svou pozici, je spojit se s mocnou rodinou. Souhlasí se spojenectvím prostřednictvím sňatku s rodinou Shen. Rodina s hlubokými vojenskými kořeny, rodina Shen, může poskytnout sílu, kterou Yi Kang potřebuje k provedení reformy nezbytné k vytlačení aristokratů usilujících o zničení národa. S brilantní a krásnou rodinnou příslušnicí Shen Lige (Qin Li) po jeho boku se oba pustí do náročného úkolu reformace.
Tváří v tvář jednomu z nejmocnějších a nejzkorumpovanějších klanů v zemi musí Yi Kang a Lige využít všechen svůj důvtip a sílu, aby porazili své nepřátele. Ale mír nepřichází bez ceny a cena této bitvy je obrovská. Dokáže tento vznešený pár uprostřed tolika zármutku a zoufalství najít způsob, jak vyléčit rány zlomeného národa a zároveň napravit rány svých vlastních zlomených srdcí?

The Flame's Daughter

The Flame's Daughter (2018) (seriál)

Lie Ru Ge (Dilraba Dilmurat) je dcerou mistra Lie Huo Manor, což je nejmocnější sekta jiang hu. Je to veselá kráska, která se snaží získat zpět srdce svého nejstaršího seniora (Vin Zhang) poté, co náhle vrátí svůj slib, že si ji vezme. Ve snaze naučit se, jak znovu přitáhnout svou milovanou, jde do nejoblíbenějšího nevěstince, kde potká Yin Xue (Vic Chow), majitelku nevěstince a „krásku číslo jedna“. Netuší, že Yin Xue má tajemnou minulost, která ji zahrnuje, a je ochoten vydat se až na konec světa, aby ji ochránil.

Jin yi ye xing

Jin yi ye xing (2020) (seriál)

Xia Xun (Han Zhang) je obyčejný muž, který se poté, co byl svědkem brutality Jinyiwei, císařské vojenské tajné policie sloužící císařům dynastie Ming v Číně, rozhodl postavit se za obyčejné lidi. Jeho cesta ho zavedla k jeho budoucí ženě (Min-young Park) a jeho přísežnému bratrovi a také princi a jeho ženě. Jeho schopnosti přitahovaly pozornost nejvyšších představitelů Jinyiwei. Naverbovali ho do agentury a vycvičili z něj elitního Jinyiweie. Mezitím nově nastoupený císař vládl železnou pěstí a netoleroval žádné disidenty. Když muž viděl neutěšenou situaci lidí, začal skrytě pomáhat princi nastoupit na trůn a obnovit v zemi mír.

Immortal Samsara

Immortal Samsara (2022) (seriál)

Yan Dan je jediným potomkem starověkého kmene Čtyřlistého lotosu. Celá bytost Yan Dan je pokladnicí léků. Ona a její sestra dvojče Zhi Xi se před sto lety přeměnily do lidské podoby, když se zúčastnily svátku královny matky, ale Yan Dan čelila největší zkoušce svého života, zkoušce lásky – zamilování se do lorda Ying Yuana, a to vedlo k tomu, že následujících 900 let promarnila snahou na něj zapomenout na cestě po řece zapomnění. Tak vysokou cenu musela zaplatit!
Nyní do jejího života vstupuje podpůrný Yu Mo, který ji denně povzbuzuje k dobrým skutkům. Při trestání zla se setkají se současnou reinkarnací lorda Ying Yuana, Tang Zhou, lovcem démonů. Pomáhají Tang Zhouovi v jeho snaze najít čtyři starověké artefakty a odhalit tak ještě záhadnější tajemství. Dokáže trojice najít důkazy, které potřebuje, navzdory nebezpečí?

Love Like the Galaxy

Love Like the Galaxy (2022) (seriál)

Cheng Shaoshang je mladá žena, která byla nucena vyrůstat sama poté, co většina její rodiny musela odejít bojovat do krvavé války. V důsledku toho vyrostla sama v nelítostném prostředí, stala se tvrdou a vynalézavou, ale také tvrdohlavou a nedůvěřivou. Je pro ni těžké vidět v lidech to dobré a předpokládá, že každý, koho potká, se ji snaží využít. Postará se sama o sebe ve městě obývaném lidmi jako ona, které zde zanechala válka.
Jednoho dne do města přichází talentovaný, mocný a velmi vlivný generál jménem Ling Buyi a na první pohled se do Cheng Shaoshang zamiluje. Rozhodne se, že si ji vezme, i když mu to způsobí nemalé problémy, pokud se rozhodne usilovat o tento svazek. Také ho varuje, že mu nevěří a že její tvrdohlavá osobnost se nemusí hodit pro manželku generála. Ale Ling Bu Yi má také hluboká tajemství a existují fakta o jeho skutečné identitě, která nezná ani on. Pomalu si začnou o něco více důvěřovat a začnou zkoumat pravdu o raném dětství, rodině a skutečné identitě Ling Buyi…

A Female Student Arrives at the Imperial College

A Female Student Arrives at the Imperial College (2021) (seriál)

Příběh jediné dcery velkého maršála Sang Qi, která se díky hazardu stane jedinou studentkou Imperialní vysoké školy. Měla za úkol přimět Yan Yun Zhi, mladého mistra Království Yan, aby přijal její vyšívaný váček a její pozvání na Lampiónový festival. Pokud neuspěje, musí nahradit slavného hudebníka, aby na festivalu vystoupila. Zpočátku si Sang Qi myslela, že to bude snadný úkol. Nicméně byla pokaždé zahnána na Yan Manor. Když věděla, že Yan Yun Zhi studuje na Imperialní vysoké škole, rozhodla se vstoupit na akademickou půdu, aby splnila svou misi. Po mnoha prosbách a přesvědčovacích pokusech jejího otce, císař nakonec přijal žádosti Sang Qi o zápis na Imperiální vysokou školu. Se svým dobrým přítelem z dětství Zhuo Wen Yuanem a dalšími mladými mistry v brokátových uniformách se tedy vydává na akademickou půdu a stává se jedinou studentkou zapsanou v historii na Imperiální vysokou školu.

Kairoseu

Kairoseu (2020) (seriál)

Ae Ri (Se-yeong Lee), která žije nejistý život na částečném úvazku v samoobsluze, se snaží podporovat svou matku, která je na seznamu čekatelů na transplantaci srdce. Bohužel zhoršený fyzický stav její matky vede k tomu, že se matka vzdá dlouho očekávané příležitosti k transplantaci, a při té příležitosti matka zmizí. Věci už jsou tak dost chaotické pro Ae Ri, ale když v tom obdrží telefonát od cizího muže, který tvrdí, že je ze stejného světa, ale žije o celých 31 dní v budoucnosti. Je ironií, že zoufale žádá Ae Ri o pomoc. Seo Jin (Seong-rok Sin) je otec a manžel malé rodiny, prožívá úspěšný život jako nejmladší člověk, který se stal ředitelem stavební firmy. Jednoho dne se to všechno rozpadne, po únosu jeho dcery a sebevraždě manželky. Na pokraji zhroucení dostane příležitost obnovit vše, co bylo ztraceno za jedné podmínky, musí požádat o pomoc cizí ženu. Přivede svou dceru a manželku nazpět k životu a zavolá, když hodiny odbijí 10:33?

Cheolinwanghoo

Cheolinwanghoo (2020) (seriál)

V současnosti pracuje Jang Bong Hwan jako šéfkuchař v prezidentově Modrém domě. Má svobodného ducha, ale jeho duch se v období Joseona nějak dostane do těla královny Kim So Yong v minulosti.
Král Cheol Jong je manželem Kim So Yong a má tajemství. Vypadá jako loutka, která je jemná a pohodová. Ve skutečnosti skrývá své silné stránky. Královna matka Sunwon je manželka zesnulého krále Sunjo. Má skutečnou moc v zemi, a tak podsouvá krále Cheol Jonga jen jako loutku. Kim Jwa Geun je mladší bratr královny Sunwon, který je též nesmírně ambiciózní ohledně vládnutí.

Fate

Fate (2020) (seriál)

Před pěti lety byla Xia Ranran ošklivým káčátkem, marně doufající v Lin Xianganovu lásku. Zatímco Su Mo byla ta, do které se Lin Xiangan bezhlavě zamiloval. Před pěti lety se Xia Ranran stala snoubenkou Shao Mingzhe, poté co byl dohodnut jejich sňatek. A však Su Mo je jeho bývalá přítelkyně, kterou má ve svém srdci. Xia Ranran nikdy nečekal, že se znovu setká s Lin Xianganem. Čas uplynul, přesto se zdá, že její paměť má kořeny hluboko v minulosti. Může Xia Ranran Lin Xianganga vymanit ze svého srdce? Její vztah se Shao Mingzhe je dán spojenectvím mezi jejich rodinami. Vždy se navzájem doprovázeli, ale nikdy se nemilovali. Bude jeho jemnost a láska drogou, kterou nedokáže opustit? Láska je jako mák, úchvatně krásná, přesto smrtelná. Chen Luo je pravá ruka otce Xai Ranran, pokusí se k ní přiblížit, jen aby jí Xia Ranran znovu a znovu ustupovala. Bez ohledu na to, jak je železná, dokáže uniknout z pavučiny lásky, kterou zosnovala? Kdo bude vedoucím mužem v životě Xia Ranran a jejím partnerem v této dlouhé hře?

Dating in the Kitchen

Dating in the Kitchen (2020) (seriál)

Gu Shengnan pracuje v hotelu Zijing a je podceňovaná kolegy v kuchyni, ale to jí nebrání v tom, aby se mohla svobodně vyjadřovat prostřednictvím svého jídla, aby si vylepšila své kuchařské dovednosti. Nešťastné nedorozumění ji přivádí k špatnému rozhodnutí a prvnímu konfliktu s jejím budoucím šéfem, generálním ředitelem s ostrou vyřídilkou Lu Jinem. Jako zázrakem se Lu Jin nebojí činit těžká rozhodnutí a je připravený odsoudit hotel Zijing. Rozmyslí si to však po šťastné náhodě, která mu přinese jedno z jídel Gu Shengnan na stůl. Lu Jin je ohromen dovednostmi kuchařky Gu Shengnan a snadno rozpozná její talent. Tato nepravděpodobná dvojice, která sdílí lásku k jídlu, začne vytvářet nečekané pouto, které je vede na místo, o kterém žádný z nich ani neuvažoval.

Battle of Changsha

Battle of Changsha (2014) (seriál)

Battle of Changsha vypráví příběh o obyčejné rodině v Changsha v provincii Hunan v Číně, která se vypořádává s proti japonskou válkou mezi lety 1938 a 1945 a odráží životy čínských lidí během tohoto osudového období. S japonským náletem a protesty studentů jako pozadí začíná drama vyprávěním šestnáctileté studentky střední školy Hu Xiang Xiang. Rozmazlená, ale nevinná a do sebe zahleděná dívka, která utíká před slepým randem zařízeném jejím švagrem Xue Jun Shanem. Ten ji chce provdat a potom nechat Changshu, aby se tam vyhnula válce. Kromě toho rodina Hu chce také najít útěkový plán, který by chránil jejího bratra dvojče, Hu Xiao Mana. Osobou pro slepé rande je Gu Qingming, vedoucí poradce strategie Kuomintang (KMT) v bitvě. Gu Qingming je zcela odlišný od těch lidí, kteří se chtějí vyhnout válce. Dychtivě bojuje proti Japoncům, i když jeho rodina, zejména jeho otec, je silně proti tomu, aby šel do bitvy na místo aby odešel do zahraničí, aby si zachránil život. Hu Xiangxiang stále docela neví o tom, jaká je válka opravdu a vše, co chce udělat, je uniknout. 
V době války jsou však 16letí sourozenci nuceni rychle vyrůst. Xiang Xiang a Xiao Man se poté, co viděli řadu úmrtí členů rodiny a zabití prováděných japonskými jednotkami, zapojují do války. Xiang Xiang se rozhodla být zdravotní sestrou, aby mohla pomoct  zachránit co nejvíce životů. Je také hluboce dojata neustálou pomocí Gu Qingminga, kdykoli je to potřeba a jeho vášní zachránit zemi. Romantika mezi Xiang Xiang a Gu Qingmingem kvete v nejvíce chaotickém období Číny.

Three Lives, Three Worlds, the Pillow Book

Three Lives, Three Worlds, the Pillow Book (2020) (seriál)

Královna Qing Qiu, Bai Feng Jiu, je jedinou červenou liškou s devíti ocasy na světě. Jednoho den je Feng Jui napadena divokým démonem, když provádí kultivaci v horách a je zachráněna nebeským císařem Dong Huou. Vděčná a s pocitem dluhu, Feng Jiu doprovází Dong Huu, aby porazil démoního Pána. Jak čas plyne, Feng Jiu si začne uvědomovat, že její vděčnost vůči Dong Huovi se mění v lásku. Dong Hua bohužel na dlouho zapomněl, co je to láska. Ačkoli i nejchladnější srdce se může časem rozplynout, budou k propojení těchto dvou srdcí stačit tři životy?

Meng hui

Meng hui (2019) (seriál)

Příběh, který sleduje architektku Xiao Wei z 21. století, která se v Zakázaném městě ztratí. Tam najde lucernu z dynastie Qing, kterou umístí do svého bytu. Třináctý princ dynastie Qing v minulosti zjistí, že ve spánku cestuje do budoucnosti, kde potká Xiao Wei a zamiluje se do ní. Po čase Xiao Wei cestovala do dynastie Qing a dosetká se s 13. princem, Xiao Wei a třináctý princ se setkají v paláci, ale ztratí na sebe vzpomínky. Ve snaze najít osobu, do které se Xiao Wei zamilovala, se setká s vřelým srdcem 13. prince, 14. princem, 4. princem, majestátným císařem Kang Xim a zapletou se do politických nepokojů v paláci. Každá cesta k výběru se stává obtížnou volbou, kterou musí znovu a znovu udělat.

Reklama