Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (242)

plakát

Action Jackson (1988) 

Běžnější akční mlátička...se Sharon a Árníeho kolegou!-)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Už je mi to jasné, Tim Burton to vymyslel když mu bylo šest, a až teď to konečně natočil...

plakát

Alfréd Veliký (1969) 

Poněkud nevyvedené - hodně možností, patrně žádná laciná produkce, ale výsledek tomu vůbec neodpovídá - jak Monty Pythoni správně uvedli - "David Hemmings dnes vystoupil se svolením státní lesnické správy..."

plakát

Ally McBealová (1997) (seriál) 

Chvílemi výborné, chvílemi v prd...

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Velmi působivě sestavený příběh, kterému, žel-Božíčástice, chyběl dobrý závěr, ze kterého bychom si mohli něco, jako tomu bylo u Šifry, odnést... naopak přebýval zde překombinovaný mnohozávěr, ze kterého jsem během titulků sice moudrý byl... ale teprve půl hodiny po té, mi došlo, že jsem asi nepochopil - co vlastně kněz (McGregor) celou dobu sledoval? (a né že mi někdo řekne, že takovou průhlednou blbost jako stát se Popem!!!-)

plakát

Anima Mundi (1992) 

Philip Glass... ještě něco dodat...?

plakát

Apokalypsa: 2. světová válka (2009) (seriál) 

Velmi zdařilý projekt oživení významné minulosti. Převážně zvukové oživění a kolorování je hned na několik hvězdiček. Kenji Kawai pak svou hudbou korunuje celé dílo. Leč pět hvězdiček udělit nelze ani za něj. Důvody jsou dva, 1) Je velmi ptrné kdo je autorem dokumentu. Francouzi nedokázali odolat subjektivitě a prostor který dostali značně převládá, vezmeme-li v úvahu, kolik veledůležitých okamžiků celého válečného konfliktu, se zde muselo odbýt jen ve dvou-třech větách. Např. narukování Fr. osobností jako Fernandel je hezké, ale působí, jako by v ostatních zemích slavné osobnosti zůstaly sedět na zadku. 2) Nejen z důvodu mého vlastního původu, ale v rámci objektivity (když už se v dokumentu zmiňoval i odboj v Jugosávii) absence jakékoli významné události týkající se tehdejší ekonomické velmoci Československa je skličující. A přitom je z čeho vybírat - Atentát na Heydricha, Předání nejmodernější obranné sítě bunkrů nepříteli. Lidice! Když už i v Americe se po naší zlikvidované obci začali pojmenovávat děti. Atd, atd.

plakát

Auta (2006) 

Jenom za to jméno.: "McQueen" !!!!-)

plakát

Avatar (2009) 

Tanec s vlky - 100%, Avatar - 45% Neustále jsem byl z té citlivé hloubky vytrháván zpět "mezi lidi", navíc jsem "opravdu nečekal" průběh filmu, opravdu se nedalo čekat, že se nakonec proletí na tom megaptáčkovi, opravdu se nedalo čekat, že se do sebe zamilují, že se převtělí atd... jediné co jsem skutečně nečekal, bylo nepochopitelné komplicování od té mariňačky...: na to jak dlouhý ten film je, se vůbec nikdo neobtěžoval s rozvíjením charakterů... no jo Jamesi... Propast už asi nikdy nevykouzlíš...!-(