Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Horor
  • Drama

Recenze (173)

plakát

Watermelon Love (2004) 

Tak tohle byla hodně špatná reklama (?).

plakát

Man and Whale (2007) 

Pěkná animace i příběh, ale přece jen poněkud krátké, škoda. :-)

plakát

Hungry Hickory (2010) 

Při pohledu na hlavní hrdinku a její pokusy o zděšený výraz jsem neměla daleko k úsměvu. No, a ve chvíli, kdy se tam objevilo to cosi s obrovskýma bulvama, tak jsem málem spadla smíchy ze židle. Ale tak to asi nebyl účel, že.. :-)

plakát

Haru no uta (1931) 

Těžko se to hodnotí, když se jedná o věc z 30. let, ale je to vlastně vcelku roztomilé (nemohu si pomoct) s chytlavou melodií, slabší 3*. :-)

plakát

Nakonec zemře (2010) (amatérský film) 

Tak já na rozdíl od ostatních takový závěr vůbec nečekala, takže jsem solidně nadskočila na židli, což už se mi dlouho nestalo. :-)) A přitom je to na jednu stranu taková ptákovina!

plakát

Adam (1991) 

Modelínu mám ráda, ale víceménně jsem se u tohoto kraťase nudila (až na začátek a závěr s tučňákem, ten byl perfektní:-) ).

plakát

Lidské bytosti (2009) 

Zajímavý minimalistický počin zobrazující dvě lidské vlastnosti - skromnost a rozmařilost. Aneb vše můžeme vidět na chování lidstva k přírodě - jedni si přírody váží, snaží se jí chránit a druzí ji jen bezohledně využívají.

plakát

Philosophy: A Guide to Happiness (2000) (seriál) 

Není to vůbec špatné, i když ne úplně to pravé, co jsem hledala jako pomůcku ke státnicím. :-) Jedná se o jakousi aplikaci myšlenek filosofů do praktického života dnešní doby. Prozatím 3*.

plakát

Život s Louiem (1995) (seriál) 

Jednoznačně můj nejoblíbenější seriál na (již neexistujícím) Supermaxu. Hlášky Louieho a jeho otce mě vždycky rozsekaly. :-)) "Tati, zamaloval si i okna." "Nevadí, stejně by na tom slunci jeden zblbnul." "Někdo i ve stínu..." Jen škoda, že už seriál nikde nevysílají.