Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (249)

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Super návrat do světa Harry Pottera. Eddie je frajer a jeden z mých aktuálně nejoblíbenějších herců. Film má všechno co by měl mít a bohužel i pár věcí navíc (opět staré známé klišé). Nicméně jsem rád, že nám tvoří další trilogii z HP světa a těším se, jak se děj vyvine v dalších dílech. EDIT. Po druhém zhlédnutí zvedám na plný počet, film je to úžasný a všichni herci skvěle padnou do svých rolí.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

CGI everywhere! Škoda, že záporák byl jasnej už od začátku. Jsem zvědavý, jestli budou pokračování a jak si povedou. Co se musí (skoro klasicky na CGI) pochválit je vizuální vzhled.. to jsem si fakt užíval. Akční část je taky hodně kvalitní a pak tady zbývá příběh.. ten byl sice slabší, ale neurazil.

plakát

Velké oči (2014) 

Slabší film od mého nejoblíbenějšího režiséra. Jediný kdo je ve filmu opravdu dobrý je duo Christoph Waltz - Amy Adams a pak ta atmosféra 50. let.. jo, to muselo být něco. Stopáž je asi tak akorát abych se nezačal nudit. Příběh podle kterého je film natočen je sice zajímavý, ale dle mého názoru ne zase tak poutavý, aby se z něho dal udělat opravdu dobrý film.

plakát

13 hodin: Tajní vojáci z Benghází (2016) 

Novější filmy Michaela Baye moc nemusím a tak dopadl i tenhle kousek. Na jednu stranu je to fajn, akční scény jsou skvěle natočené, ale pak je tu ta stopáž.. film má asi o půl hodiny déle než by měl mít. Co ale musím pochválit je kvalitní výběr herců. Všichni do svých rolí pasovali a poradili si s nimi skvěle. Celkově je to průměr, který už vidět nepotřebuji.

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

Původním Tintinem jsem nepoznamenán, ale líbila se mi vizuální stránka z traileru, tak jsem se rozhodl dát Spielbergovo Tintinovi šanci. Když se ohlížím zpětně (film jsem viděl před 4 měsíci), tak jediné co si vybavuji je, že animace byla úžasná a pár scén mě pobavilo. Toť vše, nepamatuju si kromě Tintina žádnou postavu, ani o čem to celé bylo.

plakát

Klepání na nebeskou bránu (1997) 

Když se tenhle film bere s nadhledem a nezapojíte do sledování logiku, náramně se pobavíte. Já osobně tenhle typ filmů nemusím, ale zde jsem udělal výjimku. Místy je to sice hodně bizarní, ale jinak povedené a doufám, že se taky stihnu podívat na moře.

plakát

Vietcong: Real Life (2016) 

Haháá, oživení mé nejoblíbenější hry. Peťan pobavil a ač je jeho komparz nebyl tak dobrý, rozhodně jsem rád, za tenhle deseti minutový kousek.

plakát

Pelíšky (1999) 

Hodně dlouho jsem se dokopával k tomu zhlédnout "legendární" Pelíšky, které nakonec ani nesplnily moje přehnaná očekávání. Místy jsem se prostě nudil a to od filmu, který je vychvalován jako jeden z nejlepších filmů z naší tvorby, rozhodně nechci. Mám radši jiná díla z Hřebejkovi tvorby.

plakát

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) 

Dlouho se mi nestalo, že bych nějaký film zapínal na 6x, protože mě vždycky po pár minutách přestal úplně bavit. Alence se to napodruhé povedlo, ač první díl patří mezi mé oblíbené filmy. Holt Burton je pryč a s ním i kouzlo z téhle Alenčiny verze.

plakát

Blade Runner (1982) 

Těšil jsem se na tenhle film. A asi až moc, protože hluboce zklamal moje očekávání. 2 hodiny totální nudy a absolutního nezájmu o jakoukoliv postavu. Bohužel, Blade runner nebyl stvořen pro mě.