Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (136)

plakát

맨발의 친구들 (2013) (pořad) 

Výborné a hlavně vtipné korejské varieté s blno bláznivými i zajímavými úkoly. Kdo sleduje korejské show a varieté neměl by si to nechat ujít!

plakát

Akčná výhra (2013) (pořad) 

Podobně jako můj komentář u české obdoby této soutěže. Je to zábava pokud nejste člověk natolik hloupý/á, abyste tam skutečně vola/al a provolal/a více než můžete "údajně" vyhrát. Je to lákavé když znáte odpověď, ale nedejte se. Za tu výhru a případné dluhy (a ostudu k tomu) to opravdu nestojí. Mám pocit, že lidé tam volají spíše, aby si užili svých deset vteřin slávy v TV :D

plakát

Alcatraz (2012) (seriál) 

Vím, že je hloupost hodnotit seriál po pilotním díle (respektive po dvou) a dělám to velmi nerada takže tohle je jen takové předběžné hodnocení. Mám ráda mysteriózní téma, záhady a k tomu prostředí z věznic zejména z Alcatrazu. Pilot mě zaujal, námět je to vskutku dobrý a herecké obsazení je mi velmi sympatické. Jak už tu bylo řečeno zřejmá je podobnost s mým nejvíce oblíbeným mysteriózním seriál a to Fringe. Pohyby kamer, postavy, téma, atmosféra... skoro všechno a možná proto mě to tak chytlo. Uvidíme jak se to vyvrbí dál a čím nás seriál ještě překvapí. Zatím čtyři hvězdičky. SERIÁL BYL ZRUŠEN

plakát

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) 

Překvapuje mne průměrné hodnocení, mě osobně film nadchnul více než jeho předchůdce, ale jak se říká: sto lidí, sto chutí (v tomto případě spíš názorů, heh). Na pokračování Alenky jsem se hrozně moc těšila ačkoli k mým oblíbenějším verzím patří klasická animovaná Alenka od Disneyho z roku 1951, provedení z roku 1999 od Hallmarku (jejich pohádkové fantasy snímky by dnes většina považovala za hloupé a "klišoidní", já je však sledovala stále dokola s velkým nadšením) a animovaný seriál z roku 1983, který jsem zbožňovala jako malá a sledovala jej na dnes již neexistujícím Supermaxu. Při zjištění, že film už nebude režírovat Tim Burton, ale pouze produkovat, mé nadšení dosti opadlo a to natolik, že jsem na film nešla do kina a počkala si až se snímek objeví na HBO Go. Po dnešním shlédnutí musím říct, že jsem se spletla a pokračování odsoudila předčasně. Snímek je krásně barevný, plný vtipných i dojemných scén a Sasha Baron Cohen se opět ukázal ve svém živlu a potvrdil tím tak, že takovéto role jsou mu jak šité na míru (což dokázal už ve filmu Hugo a jeho velký objev z roku 2011). Za 99% vtipných scén film vděčí jemu, předčil dokonce i Johnnyho Deppa a to už je co říct. Za mě 5*. Jediné co bych snad vytkla (nebo spíš takové upozornění pro některé méně energické diváky) je, že se film může zdát příliš zdlouhavý a ke konci až skoro zbytečně protahovaný. U dnešních filmů jsou však necelé dvě hodiny ještě docela krátká doba. Také jsem si všimla, že někteří zde komentující přímo nabází ty co knihu nečetli, aby raději shlédli film - což je podle mě pěkná hloupost a známka lenosti. Kniha není tak dlouhá a (jak časově tak obsahově) náročná, aby si na ní člověk nemohl udělat chvilku času (například si sezení na toaletě zpříjemnit jejím čtením). Také je velmi lehce sehnatelná jak v papírové tak i digitální podobě a pokud se Vám nechce utrácet, vždycky existují knihovny. Rozhodně těm co nečetli doporučuji přečíst, nehledě na to zda jste film (jak první tak i jeho pokračování) viděli nebo ne - ono toto pokračování kromě názvu s Alenkou v Říši Divů a Za zrcadlem nemá nic společného narozdíl od prvního dílu (jen upozorním, že existují dvě verze - jedna která obsahuje pouze první část Alenčina dobrodružství a to v době kdy se Alenka poprvé ocitne v Říši Divů a druhá verze, která obsahuje i její další dobrodružství a zároveň volné pokračování Za zrcadlem).

plakát

Andromeda (2000) (seriál) 

Kdysi jsem tenhle seriál milovala a nenechala si ujít jediný díl. Pro některé je to možná blbost, pro mě to byla fajn odpolední zábava na Nově :) občas se dívám na AXN kde to opakují i když už to pro mě není tak zábavné jako kdysi a Kevina Sorbo mám přece jen raději jako Herculese :)

plakát

Annabelle (2014) 

Nevím jestli někteří zde myslí své pozitivní komentáře k filmu opravdu vážně, ale uznávám že pro někoho (zvlášť toho kdo nezažil film Dětská hra) může být i tento snímek strašidelný. Já se však u snímku příliš nebavila, neustále jsem čekala kdy přijde nějaká skvělá (nebo alespoň nějaká nadprůměrná) scéna, ale ničeho jsem se nedočkala. Jak už zde pár lidí zmínilo tak ani já neshledávám nic děsu plného a nervy drásajícího na blikající obrazovce nebo samovolně hrajícím gramofonu. Samotná panenka mi připadala odpudivá ještě, když byla "normální" a mám dojem,že byla stvořena čistě za účelem nálepky "je ve mě démon". Anabelle se v žádném případě nevyrovná svému předchůdci, který mě mile překvapil a ani snímku v podobném duchu Sinister, který předvedl krásně hutnou atmosféru a dokázal, že za prvé děcka v hororech nejsou jen vždy otravná a nudná a za druhé, že i Amíci umí točit horory.

plakát

Archer (2009) (seriál) 

Asi je nad moje lidské chápání jak se podobné seriály dokáží stát tak rychle masově oblíbené. Mám ráda humor a to i humor černý, ale seriály kde humor je hlavně na bázi sprostých slov nebo fekálii, není prstě zrovna můj šálek čaje. Občas na podobné seriály kouknu, sem tam se i dobře zasměju a některé se mi i celkem líbí (Futurama, Griffinovi), ale osobně spíš vyhledávám jiné typy humorných animovaných seriálu (Simpsonovi).

plakát

Bez dechu (2011) 

Teda, že budu muset přetrpět celou hodinu, aby se konečně začalo dít něco trochu zajímavého jsem opravdu nečekala. Lily Collins mám ráda, ale v tomhle filmu byla její postava opravdu hloupoučká. Celkově film byl dost hloupý a dialogy a scény často postrádaly reálný smysl a pro mne byly zcela nepochopitelné. Nuda, nuda a zase nuda. Jedna hvězdička za Lil Collins a její velmi slabý herecký výkon.

plakát

Burák v Tokiu (2008) 

Jmenuje se to "Burák v Tokiu", odehrává se to v "Tokiu", ale závěrečná píseň je v korejštině. Zajímavé :)

plakát

Cena za lidskost (2011) (seriál) 

Bohužel jsem zatím viděla jen první dva díly (český dabing, AXN), ale dost mě to bavilo. Je to taková smutně veselá komedie a je zajímavý sledovat jak se upír a vlkodlak snaží vést normální život a přitom pomáhají ženskému duchovi vyřešit její smrt a vyrovnání se s tím. O to víc, že to nejsou žádné bezcitné zrůdy a dali by cokoli za to, aby mohli vést normální život jako ostatní lidé. Bohužel originál jsem neviděla takže nemůžu posoudit kvalitu tohoto remaku. BTW: Josh je skvělý :D