Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Návrat blbýho a blbějšího (2014) 

O tomto pokračování jsem si myslela , že to bude další ztráta mého času..Že to v žádném případě nebude tak dobré jako jednička.Většinou to tak u ostatních filmů bývá.Pokračování po letech bývá většinou tragické naopak ale musím říct, že tento film je perfektní.Ze začátku se to zdálo jako nic moc ale poté jak se Lloyd s Harrym vydali na cestu jsem se pořád jen smála.Překvapilo mě i, že herci vypadají pořád stejně jako před lety.Film mě hodně pobavil takže musím říct, že pokračování se jim opravdu povedlo.

plakát

Hladová hra (2009) 

Pro mě film nebyl nikterak zajímavý doďívala jsem se na něj jen kvůli přítele, který chtěl vědět jak to dopadne.Podle mě tam dost natahovaly to co už bylo dávno zřejmé. Taky si myslím, že některé věci třeba to, že hlavní hrdinka přežila nějakých 30 dní bez jídla to je naprosto nereálné. Každopádně film byl dost nechutný opravdu pro silné povahy.Horory mám ráda ale z tohodle se mi chtělo zvracet.

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

Na tento film jsem se dlouho těšila jelikož Stallone je jeden z mých oblíbených herců.Už podle upoutávek jsem věděla, že to bude stát za to. Žánrově bych film jako komedii nenazvala ale je fakt, že tam nějaké vtipné prvky byly a zasmála jsem se. Určitě to není kvalitně lepší než Rocky- tomu už se asi nic nevyrovná ale těm, kteří mají rádi box a mají rádi Stalloneho a Roberta De Niro určitě doporučuji shlédnout. Filmu dávám 4 hvězdičky.

plakát

Ruby Sparks (2012) 

Někdy bych taky ráda kdybych něco napsala na kus papíru a ono se to uskutečnilo, akorát by mi pak bylo líto jako Calvinovi,že to není z hlavy toho druhého ale,že si všechno diktuji sama a není to opravdové.Jinak skvělý film- moc se mi líbil. :)

plakát

Forrest Gump (1994) 

Tak tento film mě snad nikdy neomrzí,můžu ho vidět tisíckrát a nikdy mě nepřestane bavit.Velice silný příběh Forresta skutečně dojímá a jeho příběh je velice inspirativní.Tom Hanks umí zahrát skutečně všechno jeho výkon v tomto filmu je obdivuhodný.Ve filmu zaznívají i velice hezké citáty které ráda používám.Také v tomto filmu zaznívají úžasné písničky obvzláště ty ze 60 let jak byl Forrest ve Vietnamu (Creedence Clearwater Revival, The mamas and the papas,..).Film je opravdu báječný a doporučuji všem aby ho každý shlédl protože ti co tento film neviděli ,pokud někdo takový ještě je přichází o hodně.

plakát

Spring Breakers (2012) odpad!

Všude po internetu mi nabýhaly k tomuto filmu upoutávky tak jsem si ho stáhla.Myslela jsem si,že to bude nějaký hit když tam hrají takové herečky jako je Vanessa a Selena Gomez.Už začátek byla velká nuda, pořád jsem čekala až se film nějak rozvine a přestanu se u něj nudit ale nestalo se tak.Celý film je podle mého názoru opravdu jen ztráta času. Lidem, kteří mají nějaký ten filmový vkus nedoporučuji se na něj dívat.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Opravdu legendární seriál.Provázel mě celým dětstvím a ráda se na něj podívám i kdykoliv teď-vždycky pobaví.Je ale pravda,že starší díly se mi líbí víc než ty nové.Doufám,že někdy vymyslí i nějakou sérii ,kde jsou Bart a Lisa už dospělý bylo by to zajímavé.

plakát

Marley a já (2008) 

Mám moc ráda filmy ,kde hrají zlatí retrívři a tenhle je skvělý. Měli jsme také zlatého retrívra, který nedávno umřel a byl opravdu čiperný jako Marley takže mi tento film dost připomíná náš život s našim Donečkem. Byl mu opravdu dost podobný. Film je moc hezky natočený.Ukazuje na to , jak může mít člověk s pejskem silné pouto a že je to v podstatě nejlepší přítel člověka.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Hltám úplně každý díl.Týden co týden netrpělivě čekám na další díly 4 série.Tento seriál se velice rychle stal mým nejoblíbenějším.Jedním slovem BOŽÍ !!!