Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor

Recenze (101)

plakát

Prometheus (2012) 

Motivy robota skrz celý film jsou dost pochybné, nicméně jeho ztvárnění bylo určitě skvělé. Celkově bych od horroru čekal víc strašidelných momentů a pro mě se jednalo spíš o thriller. Konec pak byl jen tupým násilným pokusem navázat na Aliens.

plakát

Bát se nebo zemřít (2012) 

4* za příběh Clowned, který by mi klidně jen stačil. Celkové vyznění filmu mi nějak uniklo, ale kladem bylo, že aspoň jednotlivé příběhy byli poměrně krátké.

plakát

Piraňa 3DD (2012) 

No po stupidní jedničce ještě o něco horší dvojka. Tentokrát jen s tím rozdílem, že je tu ještě míň akce a víc koz. Každopádně kopírování motivů Vetřelce, či nezvratného osudu při závěrečné scéně s trojzubcem mi tedy vážně moc nesedělo a přestože to byl podobný nic neříkající akčňák jako jednička, něco mi tu prostě chybělo. David Hasselhoff mi pak přišel jako naprosto nepotřebná a dokonce trapná vložka.

plakát

Piraňa 3D (2010) 

Přijde mi až směšné, jak někdo zabývající se režisérským řemeslem, může natočit tohle a být na to pyšný. Každopádně příjemná byla krátká doba filmu a o akci nebyla nouzi. Snad jen na trochu přehnané záběry zmrzačených těl jinak to byl slušný horror pro relax.

plakát

Hráči z Indiany (1986) odpad!

Na to, že jsem velkým fanouškem sportovních filmů, tak musím přiznat, větší hovadinu nenajdete. Film totálně postrádá všechno, co od sportovního filmu čekáte. Svého hrdinu ke kterému přilnete, postupný progress týmu, myšlenku, motto, sympatického trenéra. Jestli cokoli z toho hledáte v dobrém filmu, tak na tenhle ani nekoukejte, protože větší snůšku nesmyslů už jsem dlouho neviděl. Zápasy naprosto hrozně zpracovaný, které jdou po sobě, jak nedělní extraliga a hráči se jaksi samovolně zlepšují asi sebepílí doma na dvorku. Potom, když do jeho týmu ještě přijde hráč, který za celý film promění všechny možné i nemožné koše, celá napínavá atmosféra mizí už tak v dost mlžných dálkách. Hudba Jerryho Goldsmitha mi přišla naprosto nevýrazná a upřímně nechápu, proč se k takovýmhle propadákům zaprodává. Doufám, že aspoň ten můj odpad! pomůže srovnat trochu hodnocení směrem kam by se mělo sviňskym tempem ubírat.

plakát

Moje letní prázdniny (2012) 

Kdyby mi první třetina nepřipadala jak reklama na cigarety tak by bylo hodnocení lepší

plakát

Iron Sky (2012) 

Docela vtipná a originální blbost, škoda že nebyl na konci trochu víc rozveden konflikt o H3.

plakát

Rváčův deník (1995) 

Time sure flies when you're young and jerking off.

plakát

Barbar Conan (2011) 

Po slušném začátku už jen snůška nesmyslů s naprosto ubohým vyústěním.

plakát

Dům tisíce mrtvol (2003) 

Neskutečná taktovka Roba Zombieho nastoluje zcela nový pohled na horrory. Chápu jestli někdo bude říkat, že je House of 1000 Corpses zvrácený, kýčovitý, ba co možná i morbidní - každopádně je to něco originálního a svým způsobem tak jedinečného. Lehce to podmaní každého milovníka horrorů.