Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (29)

plakát

Rozvedený se závazky (2010) (seriál) 

Zbytečně moc depresivní. Lucky Louie se mi líbilo mnohém víc.

plakát

Odpočívej v pokoji (2001) (seriál) 

Jeden z nejlepších seriálů co jsem kdy viděl. Můj TOP5! Začátky Michael C. Hall (Dexter), zde ale neztvárňuje drsňáka jako v Dexterovi, ale je zde gay a hrozná citlivka. Jsou tam s ním hodně vtipné okamžiky, ale samotný seriál je spíš těžký drama. Trochu mindfuck. A závěr seriálu? Pravděpodobně ten nejlepší co jsem zatím viděl. Doporučuji všem fanouškům Dextera a také těm, kteří ocení opravdu jedinečný a vysoce kvalitní seriál.

plakát

Mission: Impossible III (2006) 

Celý film naprostá akční bomba! Philip Seymour Hoffman hraje skvěle záporáky! Jediná škoda, že se víc nepředvedli J.R.Meyers, Simon Pegg a rozkošná Michelle Monaghan, která svou přítomností celý film velice zkrášlila. Jsem velice rád, že po neúspěšné MI:II se toho ujal někdo schopný. Brian De Palma svou část zvládl skvěle a nyní se toho ujal J.J. a klaplo to!

plakát

Mission: Impossible II (2000) 

Oprati prvnímu dílu MI:II obsahují více přestřelek, tzv. romantiky a zbytečně moc "fantomasů" - řekl bych že to je ta chyba. V jedničce nikdo neřešil romantiku, přestřelky apod. a udělali dobře.

plakát

Strom života (2011) 

Celý film je natočen opravdu originálně a umělecky, bohužel kvůli délce filmu je i místy nudný. Film provázela nádherná hudba, dokonce tam bylo možné zaslechnout Smetanovu Vltavu. Samotný příběh, který se tam odehrává, ale už tak zajímavý není. Sekvence uměleckých záběrů přírody, života a fyzikálních jevů, střídající se s příběhem jedné rodiny. Po dokoukání filmů, zůstává hodně věci neobjasněných a člověk si to musí domyslet.

plakát

Jeden musí z kola ven (2011) 

Nebudu lhát - skoro vůbec jsem tento film nepochopil. Celkem nudný film, nabitý perfektními herci. Bohužel je to celý vše tak zamotaný, že moc není jasný co se ve filmu děje. Kdy se jedná o flashback a kdy o přítomnost. Gary Oldman byl za tuto roli nominován na Oscara. Byl sice skvělý, ale myslím si, že si ho nezaslouží. PS: Potěšila mě menší role ruského herce Konstantin Khabenskiy známého z Noční/Denní hlídky.

plakát

Paranormal Activity 3 (2011) 

Paranormal Activity pro mě patří pravděpodobně k nejděsivějším hororům současné doby. Kdo ještě neviděl a je fandou hororů tak opravdu doporučuji. Je potřeba ovšem shlédnout všechny díly, má to jistou spojitost. Nejlepší je pro mě zatím 3 díl. Nejoriginálnější je jednička, jelikož ta to vše odstartovala. Každopádně teď jsem to dokoukal a jak půjdu spát opravdu netuším - do kina bych si na to asi netroufl.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Woody Allen je prostě král. Nedokážu uvěřit tomu co dokáže natočit i po tolika letech. Nečekal jsem, že mě tento film nadchne, ale nakonec je to pro mě pravděpodobně nejlepší Allenův film co jsem zatím viděl - je pravda, že jsem jich moc neviděl. Celý film, byl velice příjemný provázen nádhernou hudbou.

plakát

Mad Love (2011) (seriál) 

Nechápu, jak tento skvělý seriál mohli zrušit...

plakát

Černá labuť (2010) 

Další perfektní mindfuck od Darrena Aronofskyho! Již od úplného začátku plné napětí a perfektní hudby, ačkoliv jako u jeho každého filmu. Hlavní role byla Natalii Portman ušitá přesně na míru, nedokážu si vůbec nikoho jiného v hlavní roli představit. Samozřejmě nesmím zapomenout na Vincent Cassel a Mila Kunis, bez kterých by tento snímek nebyl tak perfektní. Zajímalo by mě ovšem, jak by to dopadlo, kdyby role matky Niny přece jen vzala Meryl Streepová. Nečekal jsem, že se dá natočit film o baletu tak, že člověka chytne a do samého konce už nepustí. Po skončení filmu, jsem nadšeně nechal doběžet závěrečné titulky s doprovodnou hubdou, která celý film provázela už od začátku. Možná je to tím, že jsem velkým fanouškém pana Režiséra, ale dle mého názoru se jedná o velice povedený snímek, který je pro mě s Inception rozhodně filmem roku 2010.