Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (1 781)

plakát

Monarch: Odkaz monster (2023) (seriál) 

Vlastně,by to mělo být o monstrech,ale těch tam fakt bylo málo,podprůměrná těžce zoufalá natahovaná nuda.

plakát

Ještě jeden výstřel (2024) 

U tohoto béčka se člověk nemusí ani rozepisovat,není ani proč,jednoduše se dá říct střílečka,v jednom baráku,tady si musíte odmyslet úplně všechno a jen tupě koukat, jak to tam jeden frajer mydlí ať z náboji nebo bez nábojů,ať má protivníků 100 nebo 200 je to jedno, prostě všechny vykostí a on nemá ani rozčísnutou pěšinku. Chytré mezi střihy, nám navodí atmosféru jednoho záběru, což nebylo špatné.

plakát

Eileen (2023) 

Hrozně nudně pomalý,nemá to šmrc až posledních 20 minut to veme trošku rychlost,ale určitě to tím celkový obrázek nezachrání.

plakát

Mafiánská kadeřnice (2023) 

Jedna hvězda za nějakou akci,jinak trapné,debilní,bez nápadů,nezasmál jsem se ničemu, protože rozhodně nebylo čemu,spíš to aspirovalo na odpad.

plakát

Napoleon (2023) 

Nějak mě to nestrhlo,ano bitvy ty jsou epické a velkolepé, skvělá výprava, ale historie je trošku osekaná, spíše mi to celé připadalo takové chaotické.

plakát

Genesis - koncert v Římě (2008) (koncert) 

Prostě paráda,legendární skupina a Phil Collins k tomu není co dodat. To bubnování na těch židlích atd.,to bylo moc.

plakát

Doktor Martin (2015) (seriál) 

Dr.Elinger,v  podání Mirka Donutila, byla celkem zábava a hlavně Velké Karlovice na Valašsku,které jsem osobně navštívil, tomu dalo to správné kouzlo.

plakát

There Are No Saints (2022) 

Tak slibně to ze začátku vypadalo a tak to spadlo do skoro, nelogického, moc nezajímavého,nezáživného příběhu,kdy se děje něco až posledních 20 minut. Neříkám,že některé scény tam nejsou slušné, ale vytáhnout si nůž z hrudníku a....., myslel jsem,že už se takové blbosti netočí.

plakát

Příšera ze starého Soulu (2023) (seriál) 

Místy hodně melodramatické a mišmaš všeho druhu.Atmosféra a výprava špatná nebyla,místy je to jen vykecávání díry do sněhu,ztrácí to na tempu a nemá to už ten šmrnc.A na konci pominu tu bitku dva proti x a  samozřejmně se láká na druhou serii.

plakát

Pluk mizerů (2022) (seriál) 

I když boj v poušti je neokoukaný a koukalo se na to dobře,tak mě to nějak moc nenadchlo,málo akce,někdy se to docela táhlo, slušný je výběr hudby. Třeba 2 série, to zvedne a něčím překvapí.