Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (32)

plakát

Šingeki no kjodžin (2013) (seriál) 

Po letech čas na koment, tento masterpiece to vyžaduje. AoT představuje komplexní, emocionálně zdrcující a mrazivé podobenství války a nenávisti, ale i přátelství a lásky. Z počátečního spektáklu a typického shonenu se příběh postupně vyvijí v epos o vztazích, krutosti lidstva a jeho předsudků. Z titánů se postupně stávají jen kulisy, ve kterých těmi hlavními monstry jsou lidé a jejich neutišitelný strach z neznáma či touha zachránit své přátele. Excelentní rozmanité postavy, božský soundtrack, kvalitní animace, monumentální emotivní příběh a jeho provázanost od první až do poslední minuty, nejepičtější wow momenty (S02E06), AoT má vše. Zážitek, na který nikdy nezapomenu.

plakát

Spisovatelé (2012) 

Criminal, soundtrack, Lily Collins <3

plakát

Velká šestka (2014) 

Fenomenální. Baymaxův Hulk mode - jedna z nejlepších scén ever (bez prdele).

plakát

Želvy Ninja (2014) odpad!

Kokotina toho nejdementnějšího kalibru v čele s hnusně trapnou husou Foxovou. Jdu si pustit Babovřesky, abych si spravil náladu. Bay ať jde do prdele. Liebesman ať táhne do Ugandy. Sem fakt nasranej. Úžasný komksový téma v prdeli. Už jsem tam čekal jenom na nějakýho přiteplenýho transformera co se mění v mecho želvu. A nejhorší je, že si tahle sračka vydělala na pokračování. Jebat Hollywood a lidi a jejich dementní vkus. Lidi sou kreténi. Kromě těch, co mě tady na csfd sledujete, vás mám rád. Tak ahoj.

plakát

Železná srdce (2014) 

Já jsem obvykle na takový TY scény (až tenhle film uvidíte, tak vám bude jasný, který myslím) ve filmech hodně přísnej a často se směju tam, kde mám být dojat a podobně, ale tady je mi to úplně u prdele a uděluji 5 objektivně nezasloužených panzerschrecků. Fury by se dalo rozdělit na takové tři části, před obědem, oběd (jedna z nejlepších filmových scén ever) a po obědě, přičemž po tom obědě mi už začal z nosu vyskakovat popcorn, mé americké komiksy v knihovně začali zpívat jejich hymnu a všichni který nesnáším začali hulákat v němčině. I ale přes to, že ke konci tomu prostě trošku dochází dech (a je tam i jedna PŘESNĚ TA scéna, aneb ty můj SS kemo), tak je to naprosto fantastická podívaná, která navíc k tomu všemu vypadá neuvěřitelně realisticky. Takže opravdu srdečně doporučuji. Jinak Jake Gyllenhaal ze Zmizení byl právě sesazen z mého pomyslného trůnu nejlepšího filmového účesu, Pitt je zde neuvěřitelné dobře vypadající nazikiller, proti tomuhle prostě nemá šanci.

plakát

Hledání Země Nezemě (2004) 

Jednou... jednou se najde film, co mě už doopravdy rozbrečí, tenhle se s pár dalšíma řadí na seznam, který to jen tak tak nedokázal :) Ze začátku mě to celkem nudilo, ale postupem času se z toho stal jeden z nejhezčích filmů, který (mně to tak aspoň přišlo) bez nuceného citového vydírání musí dojmout i toho největšího necitu (třeba i toho, co dal jenom 3 hvězdy úspěšnému kraťasu Úsměvem ke štěstí, to ale musel být nějakej kretén). Asi nejlepší Depp co sem zatím viděl, oscarovej soundtrack, prostě paráda.

plakát

Zmizelá (2014) 

Film s nejneuspokojivějším koncem co sem viděl, já sem tak nasranej! :D