Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (611)

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Střapatý Andrew Garfield a ďiblíkovská Emma Stone, jsou mi sympatičtější než vykulený Tobey Maguire a nudně nezáživná Kirsten Dunst. Tohle zpracování se mi libí daleko víc než to starší. Škoda že se dočkalo jen jednoho pokračování (na příští zpracování se počítá z jinými herci a bude se zase restartovat) Denis Leary měl vydržet do dalšího dílu. Škoda no.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Mírný úpadek, hlavně kvůli špatně obsazeným rolím Electra (J.Foxx se na to moc nehodil, nebo neměl hrát až takové pako) a H.Osborna (který vypadal jak 15 letej kluk a na konci jak zfetovaná ještěrka) Ale pořád slušnější neš Raimiho ušmudlaný pokus. Konci jsem nějak nerozuměl. Proč bylo nutné aby Gwen umřela ? Nechápu tak výrazný odklon od sešitků. I tak je to dobré pokračování (škoda že došlo jen na dva díly. Tenhle týpek by mi k Avengers docela seděl)

plakát

Anatomie skandálu (2022) (seriál) 

Osobně jsem to neviděl, to určitě ani nebudu zkoušet ale manželka se vyjádřila že pokud se takhle budeme chovat i nadále a budeme pořád mužům dávat najevo jak je nikdo nepotřebuje a že být dnes bílí je vlastně dost na pytel, nemá lidstvo šanci na přežití. Po všech těch masírkách co dostáváme ze všech možných stran, se vlastně divím že ještě není uzákoněno že každá svobodná žena nad 15 let, musí mít za muže nějakou tu přičmoudlou verbež. Místo toho aby chlap pořád ještě byl za gentlemana, stává se z něj snadná potrava pro jakoukoliv tupou krávu která se chytne propagandy "Chlap je zlo, je třeba se jej zbavit" Už tak je to po celém světě dost na houby a tyhle výplachové sračky tomu moc nepomáhají. Proto je potřeba každou ženu zdvořile odmítnout slovy "Jste sice krásná a určitě i chytrá ale raději půjdu domů sám aby vás třeba za 5 let nenapdlo že jsem vám v taxiku bez vašeho souhlasu, položil ruku na rameno, což je považováno za sexuální násilí" Nuže milé dámy, poděkujte i takovým tvůrcům jako jsou scénáristé této hovadiny, za to že na vás chlapi začnou z vysoka kašlat. Dobře vám tak.

plakát

Angelika (2013) 

V popisku je psaný že Angelika má sedmnáct a že de Peyrac je o dvanáct let starší. Ta holka na sedmnáct nevypadá ani omylem a panu hraběti bych tipoval kolem padesátky. Herecky je to hodně špatné, protože ti herci se do těchto rolí absolutně nehodily a taky děj filmu je dost ušmudlaný. Tam kde staré příběhy dávaly pocit dobrodružství a romantiky, tady se to jednoduše děje a nic z toho necítíte. Taky se ukazuje jak moc je potřeba ve filmech ukazovat reálné prostředí, protože ve staré Angelice byly nádherné lokality kdy jste se do té Francie chtěly podívat, ale tady v téhle nové verzi prostě čumíte na nějaký mix Bouzova, Karlštejnu, Helfštýnu ( a bůhví kolik ještě hradů a zámků tam nacpaly ) který tu Francii nahradit nedokáže :: - :: Další zbytečný rýmejk nečeho co to vůbec nepotřebovalo. Už ten Fanfán Tulipán stál za prd, ale tohle je ještě horší.

plakát

Anihilace (2018) 

Docela jsem se ztrácel v ději a konci jsem neporozuměl. V začátku filmu, jsem pořád nemohl pochopit proč k tomu majáku nejdou po pobřeží, nebo k němu neplují nějakou lodí, než aby se plahočily xy dní přes evidentně nebezpečnou oblast kde zmizelo několik desítek lidí. Flashabcky byly otravné a dlouhé.

plakát

Anna a droidi (2013) (seriál) 

Chápu že dětské seriály, a hlavně ty na Disney Chanelu, nemůžou být inteligentní z vymazlenejma postavama, ale tohle je teda šílenost i Disneyho poměrně stupidní tvorbu ve které poslední dobou jede ve velkém. Taky nedokážu nějak pobrat že si studio ani nesnažilo trochu více pohrát z CGI, která je hodně špatná. Překvapí to o to víc že lepší a kvalitnější triky najdete už v kdejaké reklamě. Jsem přesvědčen o tom že Disney už má na kahánku, protože to co točí posledních pár let je hrůza hrůz.

plakát

Annie (2014) 

Po 35 minutách ve kterých jsem slyšel písničku, viděl odpudivou Cameron Diaz, slyšel další písničku, sledoval slizkého Jamieho Foxe a podlézavou Rose Byrne + další písničku, jsem to prostě vzdal. Hodnotit to nebudu, protože je to pro věkovou skupinu do 12 let. Kdokoliv starší to viděl a viděl to celé, nemůže být v pořádku. Sice jsem čekal "dětský" film, ale že bude tak hrozný jsem nečekal. Pokud mnou neviděná zbylá hodina a půl je lepší, tak si imaginárně doplňte sami 2 hvězdy.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Show Bennyho Hilla. Kdyby nebyl takovej kanál, možná bych i hodnotil nějakými hvězdami, ale za to my ten šmejd sprostej drzej nestojí. Dobrý den vole. Tak jsem  vole tady vole abych vám vole ukázal vole jak se vole má vařit vole. ÉÉÉÉÉÉ ... tohle je vole co jako vole ? To má  být vole jídelní lístek vole ? Proč tu máte vole 30 jídel vole ? Svíčková ? Ty vole tohle ještě někdo jí ? Smažák ? Hnus fialovej kterej bych vole zakázal. Guláš vole jak za komárů ty vole to bych blil vole. Ty vole žraločí ploutev - ty vole co to je ? Proč tady máte vole tolik obrázků ? Z obrázku se vole nenajíš vole. No nic dám si ...... Brambory sou divně bílí vole to je hnus, omáčka je hnědá, hnus, kuře je málo upečený to je hnus. Vole proč tu máte na oknech závěsy vole ...... ...... ..... ..... Odpad. Pomáhat se dá i slušně. Když někam přijdu je alespoň slušnost to zdělit bez 8 sprostých slov v jedné větě. Vzhledem  k  tomu že jsou češi šťasní z toho když někdo udělá něco špatně a nejvíc uznávají nadávání a sprostou mluvu, není se co divit že tohle má tolik %. Sprostej tlusteju pán kterej možná vařit umí ale jinak je to svině která nikdy neuzná že by kuchař mohl být dobrej. Když už kuchař uvaří "dokonalé" jídlo, plešatec mu vynadá za to že to jídlo dává na talířky s kytičkama nebo do fialové misky, popřípadě že dal moc velký kus masa a moc velkou porci brambor. Jídlo má mít jen "100" gramů, protože když dáš víc, nevyděláš. Děkuju pane hovado za to že "U Trávníčků" už se nedá najíst protože z jídelního mlístku zmizelo 20 jídel a nahradilo je 10 jiných na které má tak 10% obyvatelstva. Pardon ale pokud se chci v restauračce najíst, nejdu tam na Steak Americana Medium, za 1300. Běž vařit do školy a nebo do podnikové jídelny abys pochopil o čem je vaření.

plakát

Ant-Man (2015) 

Na to že jsem Paulu Ruddovi moc nevěřil .... Z mravenčím týpkem mám jeden zásadní problém a to že ta technologie, mi přijde malinko přitažená za vlasy. To neustálé zmenšování a zvětšování mi připadalo divné, ale pak jsem mávl rukou, protože Thor, Hulk a Captain, taky nemají zrovinka "reálné" schopnosti. Malinko jsem se ztrácel u scény z bombama v centru ( zmenšení a následné zvětšení bomb ) takže bude asi nutné film vidět ještě jednou. Celkem pobavila trojka zlodějíčků a pobavil taky tank. Záporák byl docela nudný, což mně malinko překvapilo na to jak si Marvel dokáže pohrát z postavami, ale to bych asi už chtěl nějak moc. Dost jsem hleděl u scény kdy zmenšená Ant-Man probíhá modelem města a kolem něj lítají obří náboje a modely aut a hroutí se na něj modely budov ( a Michael Peňa tomu dodal korunu hláškou "zachránil jsem ti život ?" ) .:::. Povedená Marvelovka která hází hlášky a dělá si srandu i z vážných věcí.

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

Že Marvel půjde časem směrem dolů se čekalo už od EndGame, že se bude horšit chápání děje bylo jasné po 2 seriálu kde se řešily i filmové věci. Že to půjde tak rychle jsem ale nečekal ani já a to nejsem fanda a nemyslím že by si Marvel zasloužil takovou "slávu" jakou ve světě zažívá. Už Endgame měl líný scénář (zachráníme svět když změníme minulost) Dr. Strange a ten mnohavesmír dojel na "nulový" děj a o 4 Thorovi a 2 Panterovi snad nemá smysl se nějak zmiňovat. Quantumania je shluk divnosti, bizáru, nudy, chaosu, nechápavosti a prázdnoty, což je na jeden film (od MARVELU !!!!) těžko pochopitelný mix. Paul, Evangeline a Jonathan se snaží a to se dá ocenit ale když ani tahle trojka nemá v podstatě jak a co zachraňovat ohledně scénáře, je něco hodně špatně. Celý vizuál je místy i dost přeplácaný a hodil by se spíše někam do Star Treku (popřípadě už zde zmiňovaných Star Wars) a občas se to prolne z ne úplně vymazleným PlayStation demem k nějaké hře. Uvidíme kam se posuneme v dalších příbězích (i ty potitulkovky byly divný) protože třeba Thunderbolts a nebo Avengers : Kang Dynasty, můžou ještě něco nabídnout z pohledu "je to nový a hrají tam zajímavý herci" Upřímně doufám že se ke starým známým už vracet nebudeme (ještě snad ta slečna Iron-manová může trochu zaujmout kvůli nástupnictví ale ani jí už moc nevěřím)