Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Recenze (6 462)

plakát

Heuréka – město divů - Než zapomenu (2006) (epizoda) 

"Nemůžu za to, že jsou věci, které na sebe ještě nesmíte vědět." Carter se do toho začíná dostávat, takže hledá červodírové, časoohybné a zneviditelňující zařízení. To už zní skoro vědecky a mě přitom bavil vizionář Putnam i ignorování novinama. A pěst ve tváři géniově mě hodně potěšila.

plakát

Heuréka – město divů - Přešťastné návraty (2006) (epizoda) 

"Formulář na zrušení smrti nevedeme." Opravdu, šerife? A není to náhodou 924/B? A nevyplňuje se náhodou ve třech kopiích? Carter se bude muset ještě hodně učit, než mu začne připadat Heuréka normální, takže mě evidentně čeká spousta zábavy. Heuréka. A tady je navíc Sára. Jedinečný prototyp domu, který rozsvítí, uvaří, uklidí, pustí hudbu a klidně se i urazí. Tak to jsem si zase jednou zařval smíchy.

plakát

Heuréka – město divů - Město jménem Heuréka (2006) (epizoda) 

"Ne, ne, ne. Vydržte ještě. Zatím do toho stroje na zničení světa nestřílejte." Carterovo prvotní oťukávání s nejchytřejším městem na světě bylo zábavné. Zejména jízda přes neexistující most mě pobavila, zavírání šerifů do klece mě zaujalo a objevení pohřešovaného Briana zase utvrdilo v tom, že i nový nejhloupější obyvatel města má co nabídnout.

plakát

Pozdrav od juggerů (1989) 

"Kdybys byl rychlejší, nemuseli by tě šít." Jsem velký sportovec a odvahy mám na rozdávání, ale taky mám ještě zbytek mozku, takže s juggery bych si dobrovolně nehrál. Ale kdybych musel, tak bych si v časovém úseku jednoho kamene dal vlastní gól tím, že bych psí lebku nasadil na vlastní kůl a to dřív než by mi někdo vykloubil hlavu, uškrtil mě řetězem nebo mi počechral tyčí koule. Mám prostě rád fair play a o to tady nejde. Tady jde o krev, šrámy či brutalitu a mě to nečekaně celkem bavilo. Nenadchlo, ale bavilo.

plakát

Nejhorší obavy (2002) 

"Takže otázka zní: Co dělá Jihoafričan na Ukrajině se třemi Ruskými vědci a bednou z Izraele?" Nevím, dám se podat. Nicméně jaderný zbraně mě uklidňují a politici vlastnící patent na mačkání červenýho tlačítka mají mou plnou důvěru. Co mi taky zbývá, když nejsem mladej, krásnej a inteligentní analytik. Naštěstí v CIA jednoho takovýho zachránce světa mají a já jsem si všechno to čtení myšlenek, jadernej hříbek i žvatlání po horký lince docela dost užil.

plakát

M*A*S*H - Operační den (1974) (epizoda) 

"Dochází nám rukavice, roušky a hedvábí. Jediné, čeho je dost, jsou ranění." Při Operačním dnu se transplantuje americký sen, vysvětluje se důvod Frankova práskačství, nechává se psychiatr operovat a taky se pacientovi odebírá jeho jediná ledvina. Jestli je však něco zábavné, tak je to vojákův dopis domů: "Jsi jediná, kterou jsem kdy miloval, zlato. Ta dívka v Tokiu vůbec nic neznamenala. Bylo to jen tak. Totéž platí o té v Okinawě a těch dvou v Honolulu ..."

plakát

M*A*S*H - Výplata (1975) (epizoda) 

"Já si uvážu obrovskou olivu kolem krku a klesnu až na dno Martini." Výplatní důstojník Hawkeye to celkem rozjel, přirovnání Klingera k těhotnému šnekovi se taky povedlo a navíc jsem zjistil, že úplatkářství je pro Ameriku to, co kalhoty pro toreadora. To by asi samo o sobě stačilo, ale způsob, kterým paní major vydrbala s perlami pana majora, byl naprosto jedinečný.

plakát

M*A*S*H - Železňák Kelly (1974) (epizoda) 

"Historie vyžaduje, aby generál zemřel slavnou smrtí." Zoufalé shánění bojů uprostřed války bylo skvělým balzámem na mou sarkastickou duši. Stejně tak opilý Henry vítající generála, krvácení v pozoru či jedno salutování na celou válku. Tohle zkrátka byla válka dle mého gusta a já si rád o generálově hrdinné smrti přečtu "pravdu" v Hvězdách a pruzích.

plakát

M*A*S*H - Jaro (1974) (epizoda) 

"To tedy bude hlášení. Úchyl má svatbu s rádiem, kočka žije v nemocnici a tenhle idiot porušuje subordinaci, jak otevře klapačku." Mám dojem, že tohle hlášení vůbec nebude, protože desátník Lyle umí skvěle točit s debilními doktory. Jinak mě tedy Klingerova svatba moc nebavila, ale ukojení Radara mi to dost vynahradilo.

plakát

M*A*S*H - Život s Otcem (1974) (epizoda) 

"Vsadím se, že v téhle Bohem zapomenuté toaletě se stromy není nikdo, kdo by měl povolení své ženy, aby si šoupnul vedle." Moc se mi líbilo, jak Henryho prvotní nadšení vystřídalo zděšení, podezřívání a zoufalství. Taky jeho pokec s Otcem Mulcahym byl dokonalý v tom, jak si každý mlel svou. Ovšem obřízka mě nebavila. Amen.