Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (43)

plakát

Normální lidi (2020) (seriál) 

Já nemám slov. Neuvěřitelná emocionální jízda...skoro mě až mrzí, že jsem ještě nečetla knihu, ale po tomhle si myslím, že ani nepotřebuju. Herci vynikající!

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Má to všechno to, co by to mělo mít! Já tleskám a dávám plný počet!

plakát

Anne s E na konci (2017) (seriál) 

Neuvěřitelně edukativní charakter nejen pro dospívající dívky. Myslím si, že seriál tohoto rázu, který lidi učí o životě, lásce, pokoře a o tom, že je v pořádku být jiný by mělo být více. Škoda, že se nedočkáme dalších řad, ale jak se řiká - v nejlepším se má skončit. Za mě rozhodně 5*, protože to splnilo co mělo a možná i víc

plakát

Favoritka (2018) 

Jestli je to o tom, že čím divnější a nesmyslnější film, tím víc je jakože "zajímavý" a proto si zaslouží být nominován na Oscary? To snad ne. Asi jako podprůměrný film v hlavní roli s černochem (Black Panther). Děs, hrůza a utrpení (ne postav, ale moje) zabalené do dvouhodinového snímku. Hvězdičku dávám herečkám!

plakát

Jsem božská (2018) 

Na to, že Amy Schumer opravdu nemusím... :-D Zvládla jsem to a ani to tolik nebolelo a párkrát jsem se zasmála. :-)

plakát

Ostré předměty - Zmizet (2018) (epizoda) 

Pro mě temné a tajemné jako True detective. Za mě super! Těším se na další díly.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Musím dát plný počet, protože byly chvíle, kdy ve mně vzplanul ten plamínek nadšení, který jsem měla u první trilogie. Může mi ale někdo k sakru říct.... SPOILER 1. Rey 2x máchne mečem - výcvik je kompletní - je neporazitelná. Zajímavé. Luke, který má být nejlepším jedi všech dob trénoval sakra o dost dýl... 2. Proč musejí tvůrci zabít postavu, co tenhle děj drží pohromadě a utvrzuje diváky, že ano, přece jen tam je něco z původních dílů, neboli to, co přesně potřebujeme! Z postavy Luca šlo vytřískat mnohem víc. Větší zklamání na mě na konci filmu potkat nemohlo.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Teď se přesně stala ta chvíle, kdy jsem dle hodnocení měla asi přehnané očekávání. Já se snad nikdy nenudila víc... Cením ale herce a efekty.

plakát

Prolhané krásky (2010) (seriál) 

Tak poslední díl to opravdu nevylepšil. Začala jsem na to koukat, když mi bylo jako holkám v první sérii. Je pravdou, že pro tento věk se to hodí, ale potom už asi ne...Absurdita opravdu v posledních sériích bila do očí.