Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (407)

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Super seriál, u kterého si vždy krásně odpočinu. Pierce je top postava!

plakát

Život (2009) (seriál) 

Ani nejde dát méně jak 5 hvězd.

plakát

Život po lidech (2009) (seriál) 

Celé bych to zkrátila, protože není nutné pořád dokola opakovat stejné záběry, ale jinak je to paráda. Zajímavý dokument. Přeji Planetě Zemi, aby se nás jednou zbavila..

plakát

Bathory (2008) 

Má to (jen) přes dvě hodiny, ale pro mě to bylo prostě nekonečné. V půlce snímku jsem se začala úplně ztrácet v ději. Celé mi to přišlo moc umělé. I herci mohli být podle mě ještě lepší. O Bathory každý básnil, jak je to senzační film, ale mě to nějak nezaujalo. Ale hodnocení mi to přisvědčuje. Z velkofilmu se pomalu stává jedno z těch nepovedených, zapomenutých filmů.

plakát

Bolt - pes pro každý případ (2008) 

Animáky moc nemusím, ale toto mě pobavilo. Postavy byli výborné, ovšem nejlepší byl křeček Bivoj, který sázel jednu hlášku za druhou. A holubi byli taky perfektní. Prostě slušná podívaná s dobrým humorem.

plakát

Bunkr smrti (2008) 

Moc se mi líbily barvy ve filmu. Jo, zpracování bylo podle mě opravdu zdařilé. Atmosféra s nacistickým nádechem - výborná. Ale já nejsem úplný nadšenec hororů, takže jednou mi to stačilo a pochybuji, že si to ještě někdy pustím.

plakát

Dívčí parta (2008) 

No ano, typický film pro malé holky. Žádná sláva nikdy nepřijde. Příběh holky, která přijde na novou školu a jak to tak bývá, moc si nepadne do noty s místními "kráskami". Kolikrát je podobné téma omýláno. Neříkám, že by se to nedalo vydržet, ale konec už si domyslíte v prvních 20ti minutách a pak jen čekáte a čekáte na to, že to skončí přesně tak, jak jste si mysleli.

plakát

Filmová hvězda (2008) 

Jo, dalo se na to dívat a nápad je taky docela zajímavý.

plakát

Gran Torino (2008) 

Drsný postarší chlápek, co má srdce na pravém místě.. Možná se jedná o nejlepší Eastwoodův film vůbec. Celou dobu mě film opravdu bavil, protože Clint je bravurní herec a děj snímku má nápad a rozhodně Vás nezačne nudit. Jen jsem si přála, ať to všechno dopadne dobře, no ale nakonec si říkám, že život přeci taky není pohádka.