Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (407)

plakát

Tečka páteční noci (2013) (pořad) 

Když jsem občas v pátek v noci doma a nemám co dělat, zapnu si tento pořad a většinou u něj vydržím až do konce. Lenny je příjemná moderátorka a vždy skvěle odlehčuje atmosféru. Navíc mě baví poslouchat nové neznámé kapely a díky této talk-show už jsem pár dobrých objevila.

plakát

Příliš mladá noc (2012) 

Nikdy nepochopím, proč si Češi libují v tak divných tématech ..

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Zajímavé téma se skvělou ústřední dvojicí. Jareda a jeho práci obdivuji už nějaký ten pátek, co tady předvedl je neskutečné. On zahraje opravdu všechno! Ovšem moji celou pozornost na sebe v průběhu filmu strhl McConaughey. Poslední dobou hraje famózně a těším se na další filmy s ním. Výborná podívaná založená na skutečnosti. Co víc si přát?

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Super seriál, u kterého si vždy krásně odpočinu. Pierce je top postava!

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Leonardo byl jedním slovem božský. Myslím, že tohle je jeho životní role a věřím, že získá Oscara. Unášely mě scény, kdy vedl proslovy, v těchto momentech jsem si říkala, že práce na burze musí být šílenost sama o sobě. Od začátku bylo jasné, že jednou se mu všechno vymstí, jak už to bývá. Kdybych hodnotila Jordana jako člověka, nenáviděla bych ho pro jeho pokrytectví, snobství a sebestřednost, ale tady hodnotím film - a ten je bravurní. Nejdříve jsem se zalekla 180 minut, ale ani na minutu mě film nenudil, byla to jízda plná kokainu (a jiných drog), peněz, vtipu, nadávek, holek a hlavně krásných modrých očí Leonarda.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Super americká komedie, u které jsem se ze srdce zasmála. Myslím, že marihuana je prostě a jednoduše nevyčerpatelné filmové téma.

plakát

Klip (2012) 

Kde ti (mladí) lidé mají v poslední době hodnoty?!