Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (8)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Seriál, který změnil můj život. Naprosto legendární scénky, dialogy, monology prostě naprosto všechno v červeném trpaslíku je prostě skvělé, brilantní. Nejlepší komediální seriál vůbec. Již 6 let si pouštím trpaslíka jako večerníček před spaním.

Přátelé

Přátelé (1994)

Jeden z nejlepších , nejvtipnějších seriálů , kterým neklesá kvalita ani po 238 epizodách. Vždycky jsem chtěl mít takové kamarády, scházet se bez domluvy na stejném místě , popíjet hektolitry kávy a prokecat odpoledne , bydlet ve stejném panelovém domě jako oni. Nejlepší z té party je asi Ross ( i co se týče jeho českého dabingu) ta jeho mimika je dokonalá. Nejlepší díl , který jsem viděl nejčastěji je asi "Sázka do loterie"

Kravaťáci

Kravaťáci (2011)

Jedno z největších seriálových překvapení posledních let. Originální příběh se skvělou tématikou a úžasnými hereckými výkony. Seriál plný nablýskaných obleků, hodinek, drahých košil, odpoledního tenisu a krásných žen. Intriky, závist, kariérní růst to všechno v seriálu uvidíte. Hlavní postava je namyšlená, arogantní, dokonalá, vtipná. Nejlepší právník na Manhattanu v nejlepší firmě s nejhoršími lidmi. Skvělé herecké výkony nad kterými kraluje slečna Sarah Rafferty ta její mimika, roztomilost, arogance a namyšlenost je naprosto, ale naprosto okouzlující k tomu si přiberte ještě sympaťáka ( pro mě) který svými gesty, chůzí, grimasou prostě naprosto vším ukazuje, kdo je ten nejlepší, no přiznejme si, kdo by nechtěl být druhým Harvey Spectrem? Jeden z nejlepších seriálů které jsem měl tu čest shlédnout.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Mám rád dobré zombie filmy a těch zrovna hodně není a tak Vás potěší když narazíte na zombie seriál který za to stojí.

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Po první sérii hodnotím seriál jako nadprůměrný. Seriál se zvláštní tématikou a netradičním prostředím a scénářem. Hlavní aktéři jsou sympatičtí, nechybí humor, akce, napětí, strach. Vše v seriálu je dobře vyvážené a perfektně naservírované.

Šéfkuchař nadivoko

Šéfkuchař nadivoko (2005)

Skvělá přehlídka skvostných hereckých výkonů v neobvyklém prostředí. Zhltal jsem všechny porce za jediný den a pořád chci víc! I když jsem přesvědčen, že seriál skončil v tom nejsprávnějším čase, mrzí mě, že bylo tak málo dílů. Všechny díly jsou vyvážené. Zápletky jsou zajímavé a vtipné, humor je skvělý a ty gesta a grimasy jsou k popukání. Jsem rád, že jsem si tohoto nenápadného seriálu všiml. Herci jsou skvělý, takový ti béčkový, ale hrají to skvěle. Owain Yeoman se mi více hodí na roli prasete a sexisty než na policistu, tahle role mu sedla.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Skvělý fantasy seriál kterému naprosto nic nechybí. Hltal jsem díl za dílem a nyní očekávám každý díl s maximální natěšeností. 1 série - 100 % 2 série - 95 % 3 série - 60 %