Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (115)

plakát

Zohan: Krycí jméno Kadeřník (2008) 

Mezi těmi všemi Boraty a Bruny nejlepší ze všeho. Vytříbený humor, skvělé hlášky, skvělý scénář. Prostě Zohan je bůh mezi všemi těmihle komediemi. Babuchen!

plakát

Kokosy na sněhu (1993) 

Skvělá komedie která je plná hlášek a super scének. Jedna z těch nejlepších komedií. Skvělá parta černoušků na zimní olympiádě.

plakát

Robin Hood (2006) (seriál) 

Tak přeci proč ne, není to sice takový ten klasický Robin a seriál nemá žádná skrytá poselství ani ceny. Jedná se o oddychový seriál pro nudné odpoledne a tak by se měl také hodnotit.

plakát

Hledá se Benji (1987) 

Je to tak hezký, že jsem tak náhodou našel tenhle film na kazetě. Vzpomněl jsem si jak jsme byli s bratrem nemocní, zachumlaní v na křeslech a matka nám pouštěla tento film. Taky si pamatuji, že jsem si z mladšího bratra utahoval, protože u Benja vždycky brečel. Moc hezký film plný vzpomínek a pohody. Není to zrovna špička mezi filmy, ale má své kouzlo.

plakát

Kameňák (2003) odpad!

Nesnáším ty kecy jako tenhle vtip byl v kameňáku nekopíruj to! Ne všechny klasické vtipy si debilní kameňák přikradl a udělal totální sračku.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (1974) 

Naturalistický, brutální, krvavý, upřímný film. Pamatuji si jak jsme se jako malí scházeli u kamaráda doma a koukali na tento "zakázaný snímek" a všichni jsem šli potom večer domů přes park a všude jsme slyšely motorové pily. Jako starší jsem si potom film užíval mnohem víc, jelikož jsem neměl při nejlepších scénář ruce před očima. Špička.

plakát

Lesní duch (1981) 

Nejděsivější horor společně s Satan přichází! Mezník mezi horory který udělal tlustou čárů při hodnocení všech hororů. Každý hororový fanoušek by měl mít tento skvost schovaný někde doma a při absenci kvalitních hororů současnosti si jej vždy pustit když bude nejhůř. Nikdy jsem si nemyslel, že bych se mohl tak bát.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Martin to zase dokázal. Natočil skvělý psychologický thriller. Scénář je naprosto úžasný. Do posledních chvil vlastně nevíte o co jde, jen si vymýšlíte co by to asi mohlo a nemohlo být. Další krásnou věcí na tomhle filmu je ta, že si můžete vytvořit svůj vlastní konec podle získaných informací během filmu. Krásná depresivní atmosféra ponurého ostrova, skvělá kamera a brilantní Di Caprio. Jednoduše film jak má být. Největší překvapení roku.