Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (28)

plakát

Zita na krku (2011) (seriál) 

Je pravda,že poprvé jsem nemohla uvěřit co je to za šílenou ptákovinu?! Ale později, když si člověk uvědomí, že je to sitcom na odreagování a přistoupí na blbost → nepřestane se smát. Některé scénky nebo vtipy jsou opravdu úžasné :))

plakát

127 hodin (2010) 

Napínavé a úžasné.Bohužel jsem se nedívala na celý film hned od začáku,ale na mém hodnocení to nic nemění.I scény, kde já už bych utíkala na wc jsou dobře zvládnuté a natočené.

plakát

Fimfárum – Do třetice všeho dobrého 3D (2011) 

Zbožňuju předchozí díly..Ale už to tak bývá(ne vždy), že do třetice jsou filmy/pohádky na prd..Chybí dynamika a zábava,které jsou v předchozích dílech.

plakát

Gnomeo & Julie (2011) 

Pěkné jsou písničky a to jak jsou všichni srandovně vousatí...A film? Ahá,tak to už je nic moc..

plakát

Gulliverovy cesty (2010) 

Chcete se na film podívat?Dobře,budete potřebovat:křupky,popcorn,sušenky,žížalky,kakao,limonádu,tyčinky(sladké/slané) a spoustu mladších sourozenců.(pokud je nemáte,tak stačí nějaký vtipálek nebo střeštidlo) Účelem je hodně jíst,hodně pít,hodně chodit na wc a tak normálně se dívat..A ono to stačí.

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Vidím hodnocení,video,podívám se na film,oh oh jé jé,konec..Celkově? film je to pěkný,příjemný na koukání pro každého(věkem), to co v něm člověk uvidí a přečte mezi řádky je na kažkém..Je to nenásilné a hezké.Není to však nic dech beroucího ani super mega skvělého."Jen" skvělé.

plakát

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka (2012) 

Tak nevím čím to bude,že jsem jedna z mála,které se film nelíbil..Možná tím,že jsem už od prvo-počátku nebyla fanouškem seriálu.Možná je to jen tím,že tento film by klidně mohl mít 30minut a být jedním dílem v seriálu a nic by se nezměnilo..Pro mě je to film-nefilm, děj není nijak zvláštní, humor je slabý a celkově chodit na to do kina byl strašný nápad..

plakát

Jack a Jill (2011) 

Šílené..A to nemyslím ani dobře "šílené"...Viděla jsem spoustu komedií,jejichž hodnocení také nebylo moc vysoké,ale tahle komedie, "uf"...1 Hvězdu dávám za to, že se má malá 5 letá sestra asi 2x zasmála.

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Ze začátku jsem na film neměla moc kladný názor a to jsem ho ani neviděla..Musím přiznat, že to bylo lepší než jsem očekávala..Ale jelikož mě pohled na nahatou Milu nebo Justina nijak neohromil, (což bylo pravděpodobně klíčové-neboť film začíná i končí jako každý jiný) tak nejsem tak nadšená.