Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (1 938)

plakát

Seveřan (2022) 

R. Eggerse mám rád a považuju ho za solidního režiséra, jenže tenhle počin se na mě vůbec nechytal. Skarsgard byl svým způsobem dobrej, jenže ten celkový dojem působí dost nudně. Ve druhé polovině,  úplně vymizelo tempo.

plakát

Drž hubu! (2003) 

Tyhle francouzský veselohry a komedie, mě vždycky náramně zvednou náladu. Reno a Depardieu a celej pytel srandy. Kentán z Montarži Forever!

plakát

Pekelná jízda (2013) 

To byla opravdu jízda, jen jsem se nedozvěděl kdo ten zkurvenej vlak vlastně chtěl vykolejit? Příběh poměrně vyčpělej, musím konstantovat.

plakát

Wasabi (2001) 

Skutečná a hlavně nefalšovaná zábava s vynikajícím francouzským hercem Jeanem Reno. Tak kurevský vostrý Wasabi, který si pustím vždycky znovu a rád na příjemnej večer.

plakát

Vražedný ráj (1985) 

Slušnej thriller a kvalitní podívaná. Je příjemný občas vidět něco, bez zelenýho plátna.

plakát

Do neznáma (2016) 

Tak tohle jsem nějak nepobral. Navíc M. Strong se sice snaží hrát, jenže je z toho spíš prázdná vesmírná srágora. Vysoce nudící příběh.

plakát

Zapomenutý ostrov (2008) 

Taky jsem vždycky snil o zapomenutým ostrově. Tady je akorát to plus navíc, Jodie Foster. A roztomilej lachtan. Dobrodružná akce a slušná zábava.

plakát

Šofér (2014) 

Tohle bylo něco víc než oddechovka. Je vidět, že Patrick Wilson zahraje cokoliv, takovej hereckej chameleon. Celou dobu jsem se divil ale i tlemil. Takže ve finále, pravděpodobně dost podařená komedie s trochou akčního thrilleru.

plakát

Ostrov (2005) 

Bay dělá vždycky zajímavý a intenzivní parádičky a Ostrov se kurevsky vydařil. Pro mě byl hodně emotivní ten závěr, kdy všichni vězni prchají na svobodu. Úžasná písnička - My Name Is Lincoln.