Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (9)

plakát

Plán 9 (1959) odpad!

Podle mě to Edward Wood nemohl myslet vážně, protože i malé dítě dokáže natočit lepší film. Nejvíc mě dostala scéna, kdy se důstojník "kouká dalekohledem" proti nebi. Ten režisér ho ani neposunl dál od kulisy a je za ním vidět stín a flek na zdi. Taky jsem pořádně nepochopila ty zombie, protože já bych začala na místě řvát, ale ta ženská vylezla s postele, nazula si boty, zombie obešla a teprve ve dveřích začala křičet o pomoc. A proč proboha nezamknula zadní vchod, když ji na to její manžel stokrát upozorňoval? Otázky si kladu do dnes a odpoveď na ně nejdpíš nikdy nedostanu.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Tenhle film se nevyrovná Temnýmu rytíři ani po kolena. Bane je totálně nesmrtelný bůh, kterýmu nemohl dát Batman ani pěstí. U kočičí ženy nevíte, jestli je to mrcha, kočka nebo kladná postava. T. R. P. měl v té době 91% na CSFD a to si jen tak nějaký film nezaslouží, takže jsem nepočítala, že to bude taková sr****. Moje kamarádka z toho byla naprosto zmatená, protože neviděla předchozí díly a pořád se mě na něco ptala. S klidem bych to nazvala propadák roku, u jen proto, že se tam Batman objevil třikrát.

plakát

Mumie (1999) 

Tenhle film mám ráda. Až na ty nechutný brouky, samozřejmně.

plakát

Princezna ze mlejna (1994) 

Ale jo. Když jsem byla mladší, koukala jsem se na to každou chvíli a obdivovala tu boží čarodejnici.

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

Jednička je skvělá, dvojka slabší a trojka dobrá. Vtipy byly dobré, scénář byl dobrý, herci byli dobří... tenhle film rozhodně není trhák roku, ale podívat se na něj rozhodně není na škodu.

plakát

Dračí klon (2003) odpad!

Nafukovací drak z pouti posetý šupinami, kulaté kameny z modelíny a šéf ochranky, který se vydal vždy se členem, kterého čekala umělá kusadla draka. Ztráta času. 0%