Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (2 109)

plakát

Kovy (2014) (pořad) 

Z té YouTube skvadry česko-slovenských končin, patří tvorba Kovyho mezi mé oblíbené. Minimálně kvalita zpracování je u Kovyho znát.

plakát

Robin není myš (2021) 

Vcelku příjemný animovaný kraťas z Netflix dílny.

plakát

Červená (2017) 

Velká žena v nepoutavě zpracovaném dokumentu.

plakát

Barák (2022) 

Jako celek, složený ze tří melancholických příběhů, se mi nejvíce zalíbil ten třetí. Příjemné lehce depkařské příběhy. Přesně podle mého gusta. Dostalo se mi více, než jsem očekával.

plakát

Dexter - Nová krev (2021) (série) 

(Obsahuje spoilery) ___ Ach jo. Měl jsem velké dilema, jaké dám nakonec hodnocení této - evidentně - poslední sérii mého oblíbeného Dextera. Celá série se mi moc líbila. Působivé zápletky, pěkné tempo a atmosféra. Nostalgie původního, mladšího Dextera se dostavila. Vše bylo fajn, až do posledního dílu. Poslední díl 8. série celý svět a zdejší ČSFD komunita odsoudila slovy "Nejhorší zakončení (resp. poslední epizoda) televizního seriálu ever!. Očekával jsem mnohé sci-fi, ale nakonec mi to nepřišla až tak hrozné a poslední epizodu 8. série jsem vstřebal vcelku pozitivně, což neplatí o posledním dílu 9. série alias New Blood. Ať by bylo další pokračování (10. série) v jiném prostředí, s novým začátkem, pro některé možná přeplácané, já bych to bral všema deseti. V úplném závěru už se k tomu schylovalo, těšil jsem se na nějaké důstojné zakončení s prchajícím Dexterem, ale najednou "prásk" a bylo po všem. Synátorova role mi byla od začátku ne moc sympatická, ale po tomhle jsem měl obzvlášť vztek. Celou dobu ten teenage sráč láme ruce, po taťkovi zdědí vražedný choutky a pak tátu odpráskne, když zabije černýho fízla? Jako vážně? To mě fakt nasralo. Tečka. Kdybych psal dál, akorát bych byl nasranej ještě víc. Nechám čtyři hvězdy za příjemnou nostalgii a průběh děje, ale poslední díl je odpadový.

plakát

Bing (2014) (seriál) 

Chtě nechtě, moje malá dcerka na to strašně ráda kouká, což plní účel tohohle dětskýho "naučnýho" seriálu. Ovšem pro mě je to utrpení koukat na tohohle lehce retardovaného králíčka. Výborně jsem se ale pobavil zde, při čtení recenzí, kde jsem si přečetl začátek recenze uživatelky "Jezinka.Jezinka", s úvodními slovy "Králíčkovi Bingovi se dějí různé věci, nebo on páchá všelijaké nepříjemnosti. ..." A v kontrastu s tím recenze uživatele Ricky_CZ: "Retardovaný ušatý dement, kterého mě bolí sledovat. ..." Boží! :-D

plakát

Waiting for Harold (2017) 

Jednu hvězdu za práci s postavičkami. Ale koukat na tuhle minutovou smyčku celou dobu, bylo trošku utrpení.

plakát

Zmrazení (2020) 

Krátké, svižné, vtipné.