Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy
  • Animovaný

Recenze (21)

plakát

New Game + (2019) (pořad) 

Já byl včera moc spokojen. Kvituju délku programu, je super že je delší, u Re-playe jsem si nestihl ani v klidu sednout s dobrým pitím a půlka pořadu byla pryč. Studio pěkný, asi mi bude chvilku trvat než si zvyknu na zprávařský stůl, ale jinak je to nové, zajímavé, zábavné. Jen vás chci poprosit, pokračujte ve vánočních a silvestrovských speciálech, bez toho bych nepřežil. Dobrá práce

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Vtipné, akční, neotřelé. Zázrak to nebyl, ale zklamání rozhodně taky ne. Nadprůměrná zábava pro celou rodinu.

plakát

Underworld: Krvavé války (2016) 

Tak si tu tak pročítám recenze od jednotlivých uživatelů/uživatelek a koukám, že se tu ničí šance dalšího filmu na aspoň průměrnou návštěvnost. Mluví se tu o vyprázdněnosti filmu, a že neexistuje kvalitní příběh. Dámy a pánové, nechci se Vás dotknout, ale co jste čekali od filmu s názvem "Blood Wars"? Já osobně čekal bitvy mezi aristokratickými upíry a rebelantskými vlkodlaky. A přesně to jsem dostal. Nemluvě o tom, že české prostředí upírům nemohlo sednout ani o kousek lépe. Skoro jsem začal věřit, že tu u nás sídlí. Samozřejmě, že se nejednalo o nějak duševně hluboký film, ani nemá ambice zapsat se do historie, ale dává fanouškům této série to, co chtějí: boje, řeže, napětí, luxusní upíří modré oči, vlkodlačí proměny apod. Spoustu lidí tento film haní, a říká, že nemá cenu na něj chodit. Já si zase myslím, že je to o tom, stanovit si přiměřená očekávaní u každého filmu. Pokud si uvědomíme, že se jedná o x-tý díl v upírsko-vlkodlačím bijáku, pak film očekávaní splňuje, a poskytuje divákům příjemnou, nenáročnou a v Čechách se odehrávající řežbu. Za mě doporučuji shlédnout.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Pro fanoušky WoW splněný sen, pro milovníky fantasy zajímavá podívaná, pro pár brblajících individuí nepovedený film. Samozřejmě, že má své mouchy, ale co nemá. Zkouknutí tohoto filmu rozhodně není promarněným časem či vyhozenými penězi. Běžte to zjistit sami.

plakát

Deadpool (2016) 

Naprosto úžasný film. Už dlouho sem nezažil, aby se celé kino smálo skoro každých pár minut při perfektních hláškách, scénách apod. Rozhodně doporučuju, byla by velká chyba tento film propásnout.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Jedna hvězda za droida BB-8, jedna hvězda za bitvy a jedna hvězda za úroveň a kvalitu humoru v průběhu celého filmu. Star Wars: Síla se probouzí je filmem, který ani neuchvátil, ale ani nezklamal. Fanoušci SW si v něm najdou to svoje, ale jinak je to spíše příběhově prázdnější film, kdy se už asi po třetí ničí jiná, silnější verze Hvězdy smrti. Přijde mi to skoro jako kdyby tento film byl o putování k Lukeovi, další bude o výcviku a další bude o rozhodující bitvě, ale nechme se překvapit. Koho tento žánr zajímá, tak ten zklamán nebude, ale za ty peníze, co už tento film celosvětově vydělal to extra zázrak není.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

Včera jsem byl na předpremiéře a odcházel jsem velice spokojený, s pocitem zadostiučení a konečně i s trochu pozitivní náladou, kdy se všichni fanoušci série dočkali svého vysněného zakončení (viz Epilogue). Občas se mi v kině stává, že sleduji hodinky, kdy už film skončí, ale u Mockingjay Part 2 to tak rozhodně nebylo. Jako čtenář jsem věděl jak se děj bude vyvíjet, ale i tak jsem byl od první do poslední minuty napjatý a nemohl jsem odtrhnout oči od plátna. Chápu, že jsou lidi, kterým se celá série nelíbila, ale já to nejsem. Skvělé herecké výkony od komplet obsazení, práce Francise Lawrence a jeho týmu z mého pohledu neměla chybičku. Jaký závěr jsme si po přečtení knihy představoval, takový jsem dostal. Za mě 5/5 a už dneska frčím na Mockingjay Part 2 ve 3D, a pak asi ještě mnohokrát znovu :-D. Všem doporučuji a vůbec bych se nezlobil kdyby se třeba za rok vrátila komplet Hunger Games série do kin.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Možná se na mě snese vlna kritiky za recenzi, kterou se chystám napsat, ale já to i přes to risknu. To co teď napíšu, vychází z pocitů, které z filmu mám cca hodinu po shlédnutí. Hunger Games jako takové jsou filmy a knihy, které buď milujete a nebo je naopak nesnášíte. Já se řadím k té první skupině, a to i přes to, že jsem Hunger Games zaznamenal teprve nedávno, ale dost mě chytly. Prvním problémem tohoto filmu mohla být skutečnost, že došlo k již tradičnímu rozdělení poslední knihy/filmu na dva díly s komerčním záměrem. Zákonitě se pak z 1. dílu stává můstek k vyvrcholení příběhu, ale i přes tuto skutečnost musím říci, že ze všech filmů, které byly takto rozděleny, mi první díl posledního filmu Hunger Games přišel nejvíce akční, napínavý, koukatelný a já osobně jsem se ani na chvíli nenudil a nechtěl jsem odtrhnout oči ani na chvíli. Příběh jsem znal z knih, ale i tak mě film dokázal překvapit a celkově ho hodnotím velice pozitivně, a vůbec ho nepovažuju za vatu před posledním filmem. Pro mě osobně velice příjemné převkapení, a také film, který doplňuje celkově a ve všech dosavadních případech povedenou filmovou sérii.

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Dle mého názoru se druhý díl povedl ještě více, než jak tomu bylo u dílu prvního. Větší seznámení s Panemem, jeho fungováním atd. přineslo další zábavu a napětí. Charismatický prezident Snow, úžasný Caesar Flickerman a grandiózní přehlídka splátců/výherců jsou sice detaily, ale pro film významnými, a zároveň se staly mými oblíbenými scénami. Film jako celek pak překonal očekávání, návazal perfektně na první díl, a v podstatě mě ani na chvíli nenudil. Série Hunger Games tedy pokračuje správným směrem a přináší od každého trochu, což znamená, že si každý může najít to svoje, co má rád, a věřím, že nikdo nebude zklamán. Panem today, Panem tomorrow, Panem forever!!!

plakát

Hunger Games (2012) 

Hunger Games jako takové mě v podstatě naprosto míjely. Nečetl jsem knihu, nebyl jsem na nich v kině, a v podstatě jsem o nich ani nevěděl. Pár týdnů zpátky ale jedna televizní stanice dávala tento první díl, a musím přiznat, že mě to dost zaujalo. Ještě větší hodnota toho zaujetí spočívá v tom, že jsem se nesvezl na módní vlně Hunger Games, ale film mě zaujal sám o sobě. Zajímavé prostředí, ve kterém se film odehrává, neohraný příběh a hlavně komplet sympatické postavy dávají důvod, proč by si milovníci Sci-fi měli nechat tento po dlouhé době zajímavý příběh ujít. Jak sem říkal, promítání v kině mě minulo a to včetně i dalších dílů, a proto doufám, že před Mockingjay 2 se bude dávat nějaký maraton, abych to kino mohlo dohnat :-), závidím všem, co to v kině viděli a doporučují ke shlédnutí těm, co se k tomu ještě nedostali. Je to slibný rozjezd série.