Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (1 136)

plakát

Adak: Ostrov pokladů (2022) (pořad) 

No, jedno se Netflixu musi uznat. Prinutili me bing watchnout vsech 8 dilu za jeden vecer, abych se dozvedel - no nechci spoilovat, oni to za me udelaji jini.

plakát

Adam a pes (2011) 

Sympatický milý kraťas na téma "pes, nejlepší přítel člověka". Mrzí mne absence hudby - zhudebněno je jen pár minut a je to škoda, soundtrack (i toho malého kousku) je perfektní a skvěle se hodí - a zvláštní animace, která mi zas až tak nesedla. Co říci na závěr. Lidé se takto někdy chovají a to nejen ke svému psovi, ale i jeden k druhému. Máme jediné štěstí, že psi "dokáží odpouštět". Lidé s tím většinou mívají větší problémy.

plakát

Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn (2011) 

No teda, že bych se zrovna smíchy měl rozkrájet, to fakt ne. Vlastně jsem se nesmál skoro vůbec. Ty dvě hvězdy dávám za Trentův song, kterej je pekelně chytlavej a za tu hrstku celkem povedených scén.

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Tak si můžu odškrtnout další filmovou "povinnou četbu", na kterou jsem dříve zapomněl. Po Šestém smyslu a Pošli to dál další excelentní herecký výkon v podání Haley Joela Osmenta, který si těmito třemi snímky rozjel svou slibnou hereckou kariéru. Je až neuvěřitelné, jak bravurně a uvěřitelně Haley zahrál svou roli robota, když vezmeme v úvahu kolik mu v té době bylo let (13, jestli umím počítat). Nepochybně to nebyla lehká úloha. Celkově je ale film zbytečně dlouhý a postupně ztrácí na zajímavosti, ale když vás začne nudit, vždy přijde s něčím novým, co vás donutí držet se u obrazovek/pláten. Hodně hraniční 4*.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Tak tady budu muset být hodně kritický. Trvalo mi dlouho, než jsem se k tomuto seriálu dostal, mnoha kamarády jsem byl lákán podobně jako na TBBT. Bohužel právě díky závislosti na Sheldonovi a jeho partičce jsem čekal podobné potěšení. Musím ale uznat, že britská partička ajťáků mi moc nesedla. Což o to, herci jsou celkem příjemní, přízvuk mě také baví a znělka je supercool - můžu jí poslouchat pořád dokola. Ale když pominu těch pár fórků typu "Zkoušeli jste to vypnout a zapnout?" a telefonním číslem, nic závratného mě u toho to seriálu nenadchlo, netěším se na další díly a dějově mě moc nevtáhly. Z povinnosti nejspíše dokoukám všechny série, ale tím pro mě toto plnění seriálového restu končí.

plakát

Akční park (2018) 

Parádní knoxvillovská jednohubka plná Jackass stuntů, retro Ameriky a feel good vibes.

plakát

Akvária na míru (2011) (pořad) 

Nejsem žádný vášnivý akvarista, proto nejdu s hodnocením nijak vysoko. Rozhodně se mi líbí nápady a koncepty jednotlivých akvárií, i když si nejsem zrovna stoprocentně jistý, jestli ta různá ujetá akvária na ujetých místech jsou zrovna přirozeným prostředím pro dané ryby. Také by mě zajímala alespoň přibližná cena daných výtvorů.

plakát

Aladin (1992) 

Perfektní animace, všem známé postavy, ale proč je to sakra zpívaný? To mě šíleně irituje a kazí dojem z celého filmu!

plakát

Alarm (2009) 

Tohle mělo na víc...

plakát

Albatros (2011) 

Pro mě velké a milé překvapení. Hodně příjemný, bez problémů plynoucí film s výborným (především ženským) obsazením a neméně výbornými hereckými výkony. Emelia is so HOT! A její stírání a hlášky jsou fakt peckový!