Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (1 136)

plakát

Anihilace (2018) 

Dobrý námět, super atmosféra se scénami a vydařená druhá polovina filmu, která mne však bohužel zklamala svým závěrem. Celkově mi film v hlavě asi dlouho nezůstane, nicméně především jedna unikátní scéna ("lidský hlas ve zvířeti", ať nespoiluju) určitě stojí za zmínku .

plakát

A.X.L. (2018) 

Celkem koukatelná pohodová jednohubka, nicméně osobně se z tohoto tématu robopsa dalo vytěžit mnohem mnohem víc, než jen teenagerovská blbinka s klasickou love story, která se nacpe snad všude. Osobně bych si celkem přál bojovější a akčnější pokračování, kdy budou muset Milese s AXLem vyslat na nějakou misi.

plakát

Bez věcí nad věcí (2018) 

Německé filmy mají jeden společný přívlastek. 90% z nich stojí za starou belu a je to odpad k nekoukání, nicméně čas od času přijdou s jedním klenotem, který vám vytře zrak a většinou vykompenzuje i tu tunu romantických sraček, kterou produkují. 100 Things je toho dalším příkladem. Skvělé aktuální téma, výborně zpracované a neméně dobře zahrané ústřední dvojkou. Je to možná klišé, ale štěstí si opravdu za peníze nekoupíte. Možná se k němu přiblížíte nebo si na něj na chvilku sáhnete, ale nikdy si jej zcela nekoupíte.

plakát

Black Panther (2018) 

I přesto, že to byl můj první zážitek s perfektního Gold Classu a i přesto, že soundtrack byl perfektní, celý film se tak nějak prapodivně táhl. Za mě filmově spíše zklamání, ale GC byl super zážitek.

plakát

Byl jsem Youtuber (2018) 

Jirku Krále nesleduji a nikdy jsem neviděl žádné jeho video. I přesto ho jako YT personu znám a povědomí o něm mám. Hodně lidí si říká, že to chce mít fakt velký koule skončit něco, co mu vydělává celkem slušnej balík. Na druhou stranu o jeho budoucnost se nebojím a rozhodně není člověk, který by skončil na ulici - je zajištěný, má "Zetko", atd. Což mu v tomhle rozhodnutí taky určitě pomohlo. Vlastně se mu ani nedivím, že nechce trávit večery natáčením videí pro 10-letý kiddos, když je ve věku, kdy může cestovat, poznávat svět a poznávat sebe a začít novou kapitolu. Práce by vždycky v první řadě měla bavit a to že Vás bude bavit není podmíněný tím, kolik za ní dostáváte. I práce s platem 250tis. Kč měsíčně Vás může srát a můžete s ní chtít skončit, na druhou stranu práce za 10tis. Kč Vás může naplňovat. Takže GL Jirko a jak říkáš "Na kluka z Mekáče dobrý, ne?"...

plakát

Čističi (2018) 

Těžko se tento dokument hodnotí podle toho, jak je natočený či typickým místním hodnocením. Tento dokument je hlavně o tom, o čem vypovídá. Je velice důležité vědět, že takovíto "moderátoři" existují a s čím se musejí každý den potýkat. Jedná se o velice užitečný dokument natočený nestranně s výpověďmi vše zúčastněných stran. Dává fakta a nedělá závěry.

plakát

Grinch (2018) 

Na filmu není nic speciálního. Vše jednoduše funguje stejně, jako u původního Grinche s Jimem Carreym před 19 lety, kterého každý moc dobře zná. Nu, a někdy i to stačí, abyste si film užili.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) 

Jednu hvězdičku dávám spíše pro sebe - za to, že jsem to dokoukal. Letošní štědrovečerní pohádka byla opět jako kost z kapra v krku. Nikdo ji nechce, ale všichni si toho kapra dají, protože prostě Vánoce! Jen doufám, že středeční pohádka to opět zachrání.

plakát

Pacific Rim: Povstání (2018) 

Bohužel už se vytratil ten "wow efekt" z prvního dílu. Spousta pasáží byla slepá, nudná a místy dost zbytečná (některé z nich i trapné). Naštěstí stopáž je celkem krátká, takže se to dalo snést. Jak se dalo čekat, vše směřovalo k závěrečnému fightu, který byl ok-ish, jen jsem osobně čekal, že se více zapojí Scrappy :) Nicméně za mě určitě zklamání, asi jsem byl moc přehypovaný z traileru. Uvidíme, co nabídne trojka, která by se, dle konce, snad měla točit a měla by mít i zajímavou zápletku.

plakát

Pátrání (2018) 

WOW! A máme tu dalšího z adeptů na můj top film letošního roku. Obrovské překvapení a jeden z nejmrazivějších thrillerů, co jsem za poslední dobu viděl. Musím říci, že mě mrazí ještě do teď a u dvou scén jsem měl skleněný oči - ne, že by to bylo dojemný, ale proto, jak to bylo intenzivní a úplně mě ten daný moment vtáhl. PS: Kdo tu spoiluje, měl by jít na pranýř! Momenty překvapení jsou tím, co tento film dělá jedinečným a já každému z diváků vřele doporučuji jít na tento film s naprosto čistou hlavou a bez jakýchkoliv informací/obsahu. Pak zaručuji, že Vás film překvapí stejně, jako mě.