Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (27)

plakát

Vítězové a poražení (1999) 

Jak je ten film drahej, tak je blbej........ Tohle téma mě prostě nebavilo, ale chápu, že v Americe museli být úplně unešeni. Ale Al Pacino hraje dost dobře.

plakát

Zelená zóna (2010) 

Připadalo mi to zase, jako každej americkej film o válce, jen jako propaganda. Když je třeba omluvit nějakou zbytečně a uměle vyvolanou válku, tak se natočí film. Hlavně je třeba se zmínit, že jde především o demokracii....to zabere. Nemyslím si, že v té době někoho zajímalo, že tam nejsou žádné ZHN. Kdyby pravda dávno nevyšla najevo, tak to mohl být docela dobře vymyšlenej film.....takhle je to jen překroucený nesmysl.

plakát

Správní chlapi (2016) 

Náhodou jsem na to narazil a už prvních pět minut mě chytlo. Vůbec jsem nevěděl do čeho jdu, ale začalo mi to postupně připadat jako film od bratrů Coenů v době jejich největší slávy. Vtipné, lehce brutální, nečekané zvraty. Dokonce i dabing celkem na úrovni.

plakát

Voják 2 (2009) odpad!

Jak předvídatelné.....jak hrdinské....jak americké.....kolik takovejch filmů už bylo natočeno......ztráta času......a dobře mi tak, ovladač byl celkem blízko, ale já tak líný......

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2005) 

Film o dvou hezkých a nezničitelných nadlidech. Ke sledování filmu není nutné zapojovat mozek.

plakát

Jmenuji se Khan (2010) 

Film byl docela nalejvárna a jasným vzkazem pro všechny američany: všichni co vypadají jako muslimové nemusí být muslimové, všichni muslimové nemusí být teroristi, ale přesto na ně pořád dávejte pozor a všechno podezřelé ihned nahlaste (i kdyby to byl někdo z rodiny). A vzkaz pro všechny muslimy v US: dodržujte naše zákony, občasné sledování děláme pro vaši bezpečnost, navštěvujte muslimská setkání a všímejte si podezřelé činnosti a tu ihned nahlaste, pomáhejte nám bojovat proti vnitřnímu nepřiteli....vždyť to zvládne každej "blbeček". Celé to zachraňuje jenom herecký výkon hlavního hrdiny, zbytek je bollywood........

plakát

Vyhnání z ráje (2001) 

Takže asi takhle. Ve srovnání s filmy od pana "režiséra" Trošky bych si to nikdy nedovolil ohodnotit jako odpad.....ale nechci nikomu sahat do svědomí. Je zřejmé, že si každý herec scénář upravil tak, aby mu seděl a herecké výkony jsou tak přirozené, přesně tak jak si to přeje režisér i režisérka. Celkově je to dobrá tragikomedie a klidně na to zase někdy mrknu znova.

plakát

Lesní duch (1981) 

Tak tenhle film radši ani nevidět a rovnou si pustit Smrtelné zlo 2 ...

plakát

Sněženky a machři po 25 letech (2008) odpad!

100 minut nudy ... MEGAFILM na Nově....a jak bylo řečeno ve filmu: .....vždyť už se všichni jenom opakujeme...