Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (41)

plakát

Villa Lucia (2023) 

Slováci docela jedou. Nejdřív Invalida a teď tohle. Ne že by to bylo nějaké veledílo ale upřímně jsem se aspoň zasmál.

plakát

Tvoje tvář má známý hlas (2016) (pořad) odpad!

Proč dávají v hlavním vysílacím čase takové sračky......... i na ten debilní teleshopping ráno bych se koukal už raději......... OSTUDA A HANBA

plakát

Válečná banda (2015) odpad!

Tak jsem myslel že všechny filmy z novodobého filmového dna jsem už viděl ale tento skvost mě přesvědčil že není dno jako dno................ Asi lepší činnost než se koukat na tohle dvd přehrávači je koukat se jak dvd padá z okna.

plakát

Donšajni (2013) odpad!

Kurwa co to bylo........

plakát

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004) odpad!

Nekonečný seriál bez začátku a konce o puberťáckých čarodějích. Kde člověk útrpně čeká na dvě hodiny na to jak děj dopadne. A dočká se jen nafouknuté bubliny bez konce.

plakát

Švéd (1994) odpad!

U akčních filmů takového ražení jako je Universální voják ,Johnny Mnemonic,Rudý škorpion a jiné jsem nikdy nehledal nějaké Oskarové herecké výkony. Spíš se člověk zaměří na akci a užívá si dobře udělané scény. Ať už jde o scény bojové nebo akční. Ale co předvedl Dolph Lundgren v zde nemá obdoby. Dvě třetiny akčních scén se tam motá jak feťák na dojezdu. A když už náhodou skoro neupadne nebo neublíží sám sobě spíše než svému sokovi zakončí to hláškou za kterou by si mě raději nafackovat. O dalších rádoby hercích v čele s Donem Harvey nemá cenu se ani zmiňovat.

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) odpad!

Jako národ musíme být úplně v prdeli když se na obrazovkách v hlavních vysílacím čase udrží takové sračkové seriály jako je Ordinace,Gympl,Ulice,,Doktoři z P., a jiné. To už fakt stojí za zamyšlení...