Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (156)

plakát

Dvojníci (2016) 

Já se po dlouhé době zasmál u českého filmu :)

plakát

U pokladny stál... (1939) 

Takhle se mluví se svým primčou :D A samozřejmně: Aaaa voda z akumulátoru :D

plakát

Zastavte temnotu (2018) 

Zapomeňte na Aljašku v plamenech. Tohle je Aljaška vlků s výbornou ledovou muzikou.

plakát

Johnny English znovu zasahuje (2018) 

Příjemné překvapení od Rowana Atkinsona hodnotím pěticí hvězd z důvodu častého smíchu což se mi u současného filmu moc nestává. Ať žije virtuální realaita a Johny English! :D

plakát

Dokonalá loupež (2018) 

Všechno dobrý jen ten konec mi to prostě pokazil. Bylo tam všechno, ale klasicky ohraný konec tu jednu hvězdičku ubral. Policajt co zničil rodinu nakonec v hodině 12. vystřílí 3 parádní Mariňáky. No to snad né. Tohle mě už nebaví. Do poslední vteřiny jsem doufal, že tam ještě najde jeden náboj nebo odpálí na sobě ruční granát a vezmě Butlera s sebou ,ale bohužel. Nešlo by to příště jinak?

plakát

Matroš (2015) 

Bomba soundtrack :)

plakát

Hráči se smrtí (2017) 

Když vidíte původní snímek z roku 1990 tak už víte co čekat, ale přesto jako remake to není vůbec špatné a já jsem se nenudil. Já si myslím, že režisér z toho ještě mohl vyždímat víc...Tenhle námět mě prostě baví a herecké obsazení už díky Kiersey Clemons , která se mi líbí od DOPE bylo výborně zvolené včetně povedené hudby. Čekal jsem ovšem lepší efekty na dnešní dobu, tak snad uvidíme příště. Těším se až tohle téma posune někdo dál a určitě to lze :)

plakát

Hráči se smrtí (1990) 

Vůbec nechápu jak mi takové dílo mohlo iniknout. Skvělý film se skvělým obsazením, který podle mě otevřel pomyslnou pandořinu skříňku "Odpuštění" Nic víc není a tak to opravdu je. Vůbec bych se nedivil podobnému scénaří až půjdeme tam ..

plakát

Creed (2015) 

Stallone i jako starý muž může být vzorem. Tohle zvládl bravůrně a lišácky. Vůbec celý film je skvěle natočenej a prostě má koule!!! Rocky Forever :)

plakát

Zabiják & bodyguard (2017) 

To byla jízda. Skvělá zábava, akce, hudba a...prostě jsem se hodně pobavil a zasmál :D