Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

E.T. - Mimozemšťan (1982) 

Asi by mě nasral účet za telefon, bejt na místě pokoj věnující rodinky, ale film to byl dobrý

plakát

Robin Hood (2010) 

K dokonalosti už chybí jenom vražední roboti...

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Tak tak Verbal má pravdu, ale jestli je Fatherfucker tak chci vidět že se tu ukáže i zářez 4 hvězd za to že hlavní hrdina neustále dostává do držky a HitGirl už dorůstá do věku kdy Blowjob je nikoliv jen povinností, ale i velkou radostí pro každou ženu

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Solidní řachanice, odsunul s tím pulp fiction na pomyslené druhé místo.

plakát

Paranormal Activity 4 (2012) odpad!

To se takhle jednou podařilo bandě dementů udělat dobrej film a dali tomu název Paranormal Activity, vydělali balík, šli to oslavit do kasína a tam jim oholili prdele. Dementům zůstalo 500 dolarů, tak za ně natočili další film, sračkový formát, ale jednička táhla uděláme další. Vydělalo to o něco méně, oslava proběhla v Mc donalds, kde si kreténi ucpali žíly a po operacích jim zůstalo asi tak 100 dolarů, světe div se udělali trojku. S tou se do tváře divákům doslova udělali a ještě drze požadovali, aby jim to bylo polknuto. Inu výdělek stál za vyliž prdel a tak udělali další film. S tím už se neobtěžovali ani vymyslet něco nového, prostě a jasně jen použili ty nejnudnější z nejnudnějších scén, které nemohli použít předtím, natočili je znovu a teď chystají díl pátý. Těším se jak se u Paranormal Activity 120 : cannon strikes back, dozvíme že celá tahle serie se zdála umírajícímu hadovi.

plakát

Bůh žehnej Americe (2011) 

Film který vám ukáže že jsme vlastně rozmařilé svině, všechno to přežvejká a pak nám to flusne do ksichtu, dobře nám tak.

plakát

Box (2009) 

tenhle film vám na konci příběhu položí jednu otázku, zda li by nebylo lepší to celé ukončit rovnou.

plakát

Underworld: Probuzení (2012) 

akce akce akce nic víc jsem od toho nečekal a taky jsem to dostal. Parádní film na pobavení :)

plakát

Parchanti (2010) 

Příjemná akce která se kloubí s humorem, dobré na odreagování, člověk nemusí moc myslet nad dějem. Doporučuju :)

plakát

Elitní zabijáci (2011) 

Tento film budete buď uplně ignorovat nebo milovat. Oproti ostatním filmům, ve kterých najdeme Jasona Stathama, je zde méně akce. Avšak o to více plánování a decentních zabíjení. O humor také nouze nebude, pokud tedy máte rádi ten černý.