Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbení herci (10)

Leonardo DiCaprio

Když jsem se do něj asi v 10 letech po shlídnutí Titanicu zamilovala, nevěděla jsem, že to bude láska na celej život. Poslední film, ve kterém podlě mě exceloval je Prokletý ostrov. Co žere Gilberta Grepea, Titanic, Pláž, Chyť mě když to dokážeš, Marvinův pokoj, Romeo a Julie, Muž se železnou maskou, Letec.

Jack Nicholson

Neskutečněj herec. Jeho mimika je neuvěřitelná - dokáže v člověku vyvolat tak nepříjemný pocity, že si kolikrát říkám - jak to ten chlápek dělá. Pro mě jeho nejlepší role: Shining. Přelet nad kukaččím hnízdem,.

Johnny Depp

----CHARISMA---- a navíc má křivej ten stejnej zub jako já! Přirostl mi k srdci ve filmu Tajmené okno a dále se můj obdiv na jeho účet jen stupňoval, přičemž vyvrcholil jeho ztvárněním morbidního Sweeneyho Todda. Střihoruký Edward musí snad rozbrečet i toho nejzarputilejšího cynika - no ne? Střihoruký Edward, Sweeney Todd - Ďábelský holič z Flat street, Ospalá díra, , Tajmené okno, Co žere Gilberta Grepea, čokoláda, Karlík a továrna na čokoládu Piráti z Karibiku and so one - kde exceloval.

Jason Segel

Takovej roztomilej dvoumetrovej ťuňťa. Nejlepší v seriálech: How I met your mother, Freaks and Geeks Ve Freaks and Geeks ztvárnil poblázněně zamilovanýho večně zhulenýho hráče na bicí - vážně nechápu Lindsday, proč s ním nebyla.

Dylan Moran

Exceluje v Black Books coby arogantní nerudnej alkoholickej na nikotinu závislej Ir. Při sledování tohohle seriálu mám vždycky chuť zapálit si a nalejt si tu dvojku bílýho. Miluju jeho humor - viz i jeho skvělá one man show.

Adam Sandler

I když hraje povětšinou v komerčních sračkách, tak na mě vždycky působí tou svou pohodičkou. Click, Zohan, 50x a stále poprvé.