Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pornografický
  • Horor
  • Akční
  • Drama

Recenze (302)

plakát

Katie Morganová o pornu (2007) (TV film) 

Nejlepší je šikovnost střihu a kamery, že sem tam se jí kouknete i na obličej :)

plakát

Iron Man (2008) 

Dobře zpracováno, hezky se na to kouká, ale nudí.

plakát

Iron Man 2 (2010) 

První film mě moc nezaujal, (asi nejsem moc velkej geek) takze jsem se na dvojku ani moc netěšil, ale po několikerém shlédnutí videoklipu moji ne moc oblíbené skupiny AC-DC, ale zase skvělým zaprášeným songem Shoot to Thrill a spolu s trailery jsem přece jenom sáhl po ulož.to (čti šel do kina). Rozhodně nelituju, prvnímu filmu chyběl dobrý příběh, tady už tento problém rozhodně není. Přibylo pár vtipů i akce je vymakanější ale je jí pro mě trochu málo (díky Michaele Bayi), ale vzhledem k utahaným sequelům k trhákům jako Terminator, nebo Transformers, je Iron Man 2 příjemnou změnou. Film pobavil a kouknu na něj znova ale teď na verzi bez praskání sedačky a pláčícího dítěte.

plakát

Soumrak (1998) 

Když si kvůli prsům Reese Witherspoon nahrávám film v SP kvalitě, tak je něco špatně. Ale TOHLE JE TEN TWILIGHT CO JSEM CHTĚL VIDĚT!!!

plakát

Stan Helsing (2009) 

Hoodně špatné, škoda Steve Howey má na víc.

plakát

Nesmrtelné zlo (2003) (TV film) 

Katherine Heigl je občas kost a víc nic. Škrcení, vážně?

plakát

Halloweenská noc (2007) 

Film má spoustu chyb, nelogičností a příběh taky není nic moc. Co potěší je páááár vtipných scén. Jediné plus vidím ve stylizaci krajiny, která je neuvěřitelně krásná a v tom, že kameraman drží kameru rovně.

plakát

Ježíš je normální! (2008) 

Tomíku ty vole, to co si zažil byl duch svatý!!! Když máš Ježíše máš všechno! Ježíš je borec borců, ne Chuck Norris! NAPROSTO AWESOME PRDEL!