Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (752)

plakát

Saxána a Lexikon kouzel (2011) odpad!

Zůčastnění herci nemájí práci a ani peníze a nikdo je nechce,tak proto byli schopni jít na dno a hrát v tomhle nevím v čem,protože tohle titulovat zle jen těžko. Vorlíček trpí stařeckou demencí,jinak si to nedokážu vysvětlit,takhle sprasit a znásilnit klasiku. Vím,že se nikdy nepovede to co,kdysi,ale právě proto bychom měli nechat pokračování po tolika letech bejt. A ta animace. Když něco kurva neumím,tak to radši ani nedělám. A začínající herečka (pche herečka) Helena Nováčková - už jí tu někdo zřídil profil po jednom filmu,no když se to mohlo stát u omylu českého hororu Čepel smrti,když si tu někdo dosadil své kamarády,tak Helena si definitivně potopila začínající kariéru,možná ani mít nemusela. A v americe to dostane všechny Zlaté maliny - nejhorší ve všem.

plakát

Beyond Evil (1980) 

Neuvěříš,dokuď neuvidíš. Rozpočet filmu. Byl vůbec nějaký?

plakát

Válka King Kongů (1968) 

Jako nějaký pokus něčeho čeho ani nevím sám docela dobrý,jinak po druhé se s tímhle klenotem,který není klenot,ale jen kus skla setkat nemusím.

plakát

Kladivem sem, kladivem tam (1983) 

Začátky Priorů byly dost,tedy dost, no. Tohle je amatérštiňa i po obrazové stránce. Rozpočet,ušetřilo se,protože beztak Tedovi nic neplatili,protože to je jeho brácha. Vysvětlovat děj je zbytečné,jo něco jako děj to má,ale je to amatérština. Ale ta hudba je boží,takové syntezároy snad,už nikdy nepouživá. Hezké zajimavé titulky,no tenhle film u mě nesmí chybět.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2005) odpad!

Tohle stálo 110 miliónů. America se má dobře,že může splachovat milióny do hajzlu. Když nemáte akční hrdinu a akční hrdinku nikdy nevznikne akční film.

plakát

Noha 22 (2011) (seriál) 

Kromě Comebacku se český sitcom nepovedl,tady to odnáší opět rozpočet. Sypal bere vššchno co se mu nabízí,aby finančně přežil,ale bohužel. ne nebudu se omlouvat. Přes všechno jsem se nasmál a uděluji čytři hvězdy,ale ve srovnání s Comebackem by to bylo o hvězdu míň.

plakát

Les Petites Écolières (1980) 

Viděno na Freefotu jako Školačky,vlastně normální francouzské porno s Brigitte Lahaieolovou.

plakát

2010: Moby Dick (2010) 

Asylum nemá špatné filmy,tedy v rámci svých možností,ale po shlédnutí boje mega žraloka s obří chobotnicí a pak mega žraloka s crocosaurem je tenhle další film s vodním živočichem,asi ten nejslapší.

plakát

Doctor Adventures 7 (2010) 

Brazzers těch Doctor Adventures natočil hodně,ale sedmička je asi moje nejoblíbenější a hlavně tam hraje moje oblíbenkyně Memphis. Galerii jsem dělal já.