Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (26)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Vydržel jsem skoro hodinu, ale žádná změna k lepšímu. Tím filmem by se dalo mučit.

plakát

Aristokratka ve varu (2024) 

Pomalejší rozjezd a příjemné finále. Nic nečekat a nechat se překvapit byl dobrej krok. Skvělá Eliška Balzerová a Simona Lewandowská. Dobrá pointa s Vondráčkovou a její svatbou. Asi to nebude film roku, ale nestandardně lepší pokračování první Aristokratky je to jistě, i přes trochu upoceného Lišku, Pechláta i Jeřábka.

plakát

Tichý společník (2021) 

Překvapivě zajímavé, klidně bych ještě půl hvězdy přidal.

plakát

Deníček moderního fotra (2021) 

Tak to byla velká, ale velká bída. Jak Mádl, tak Ramba. Ještě že jsme nešli do kina, ale jen do půjčovny Apple TV za 79 Kč.

plakát

Pán přílivu (1991) 

Vynikající obsazení, Straisendová i Nolte excelentní. Film působivý i po čtvrtstoletí od svého vzniku. Druhou polovinu jsem si dal dabovanou, Simona Stašová výborná. Děkuji VFIR :-)

plakát

P.K. (2014) 

Jen je třeba se nenechat odradit prvními desítkami minut. Můj první bollywood, ale i přes hodnocení nevím, jestli to zkusím ještě jednou.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Zajímavé, ale u podobných filmů spolehlivě usínám. F&F7 nebyl výjimkou. Ještěže sedačky v kině už pár let nejsou ty překližkové hrůzy z let našeho dětství.

plakát

Divočina (2014) 

Jeden z mých úplně nejvíc nejlepších filmů. Vyvážená kombinace trpkosti života, humoru, napětí, laskavosti, parádní muziky, .. A vše v pravý čas naservírováno ve správném kině (minisál ve Světozoru) se správnou ženou. Ani se mi písnička El Condor Pasa nezošklivila :-)