Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (384)

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 4 (2023) (epizoda) 

Správce sjetý lysohlávkami a gerontofilní mamina od marmelád, kterou rajcuje santaclausovský děda Rakytník. Komediálně-recesní jízda pokračuje. P.S. A nevážení „odpaďáci“, jděte do prdele. Kdyby se vám to fakt echtovalo, tak na to po prvním, druhém dílu zanevřete. Ale že tady furt exhibujete, vypovídá jen o tom, že na to vůbec nekoukáte a hejtujete to ze setrvačnosti.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 3 (2023) (epizoda) 

Tohle je český „The Room“. Je to tak blbé, až je to boží. Když se v roli falešného instalatéra zjevil Vaněk s parukou 80leté babči a nalepeným knírem pornoherce ze 70. let, spadl jsem smíchy z gauče.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 2 (2023) (epizoda) 

Tvůrci tvrdí, že natočili pohádku, ale přitom do tohoto dílu zakomponovali vynález viagry a markýrovaný gay oral. Je to pecka, skvěle se bavím. Nejen díky ujetému scénáři, ale třeba jen tím, jak většina zúčastněných toporně a ochotnicky hraje. Už chybí jen vichr z hor.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Divácké rozčarování spočívá v nepochopení žánru. Není to žádná romantika nebo fantasy, ale čistokrevná komedie, resp. parodie. Něco jako Bláznivá střela nebo Růžový panter. Třeba Damián s Matoušem jsou luxusní komediální dvojicí. Ty plky, co vedou, a jaké grimasy u toho dělají. Paráda. V linii ze současnosti je humor slabší, ale i tady se najdou perly. Třeba choreografie bitky v kuchyni a Eliščiny údery á la John Wick. K popukání. A baví mě i drobné dada vtípky. Třeba když Smetanová po rvačce vyvalí růžovou podprdu, do které nemá co dát. Osobně jsem se celou stopáž od srdce řehtal, a to jsem byl střízlivý. 80 % a těším se na další díly.

plakát

Jeden den (2011) 

Zajímavá časosběrná romantika s „francouzským“ koncem.

plakát

To nic, drahá (2022) 

Další feministická litanie o tom, jak jsou ti šovinističtí chlapi fujky fujky. I bez tohoto „poselství“ jde ale o velmi špatný film, který nezachrání ani slušný vizuál. Děravý je zejména scénář. S přibývajícími minutami se kupí nelogičnosti, WTF a závěr už je vyloženě na palici. Film by si zasloužil „odpad“, ovšem na Florenc 13:30 se celkem hezky kouká. Zato Oliva už není Divoká, ale festovně Jetá.

plakát

BANGER. (2022) odpad!

Zprvu mi vadily záběry z ajfounu, protože kdyby to Sedlák točil na papírový Dirkon z ábíčka, vyšlo by to nastejno. Ale pak jsem musel uznat, že rozmazaný, roztřesený obraz s hnusným zvukem se k zachycenému tématu hodí. A tím tématem je (asi věrný) popis současného absolutního dna společnosti, komunity odporných feťáckých dementů s pokérovanými ksichty, kteří vyřvávají vulgarity do počítačových smyček. Když si vezmu jen takovou nechutnou ostravskou BarovouKundu, tak i nekrofilové prcající nebožtíky na Slezské jsou ve společenském žebříčku výše... Sečteno podtrženo, při sledování mi bylo na blití a nebylo v mých silách film dokoukat, takže nelze hodnotit jinak než odpadem.

plakát

Barbie (2023) 

Koukat na Barbie v roce 2023 je totéž jako žít v roce 1950 a koukat na Příběh opravdového člověka. Prostě agitka. Takže v Barbie máme všechna existující etnika, která jsou povinně spárovaná napřeskáčku. Běloch s Jihoameričankou, Asiat s černoškou apod. Vystupují tam silné ženy (černá prezidentka). Kenové a Barbie mají všechny barvy spektra + je tam Berbie vepř a Barbie kripl. Muži jsou ve filmu za kokoty, ubožáky nebo úplně nuly - manžel hlavní lidské hrdinky je vyložená onuce. Nic z toho by "nevadilo", kdyby to byl dobře napsaný a natočený film. Třeba Zootropolis je také agitka o diverzitě, ale je vtipná a zábavná. Barie je ale špatný, zbytečně dlouhý a strašně nudný film. A především užvaněný. Hrozně užvaněný! A nejhorší je, že to sáhodlouhé feministické tlachání mnohdy nedává žádný smysl. Dávám 20 %, a to jen za božího Goslinga, vizuál a bitvu Kenů. P.S. Pořád čekám na chlapské recenze. Příspěvky od woke progresivistických bukvic z MovieZone tady jsou, ale ty mě nezajímají. Chci vědět, co na „růžové veledílo“ říká třeba Verbal nebo Fuxoft.

plakát

Hádkovi (2022) 

1) Odehrává se to v jedněch kulisách, tzn. je to TV inscenace, ne film [-] 2) Je to konverzačka, kdy po sobě postavy 99,99 % času řvou [-] 3) Komedie to není ani náhodou, spíš drama nebo sociální satira [-] 4) Některé dialogy jsou ze života [+] 5) Hodnocení 25 % P.S. Sandra Nováková má lepší nulky nebo slabší jedničky. Přesto její partner, scénárista a režisér díla, přišel se scénou, v níž filmový partner Novákové vychvaluje její „prsíčka“. Z pohledu skutečného partnera „hezké gesto“, z pohledu diváků „podvod“.

plakát

Idol - Zpívající kočička a myší ocásek (2023) (epizoda) 

Na můj vkus je tam moc negrů, vepřů a negrovepřů. Tzn. nic pro 50+ A ještě je tam zoufalý ubožák Azaria, který se ponížil omluvou, že v Simpsonech namluvil Apua (zvracím). Takže ani depka se slabými dvoječkami to nezachrnání.