Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Esmeralda (1997) (seriál) 

Nejdelší celovečerní film v historii kinematografie! Viděl jsem pár dílů, ale dostala se mi i do ruky kniha, kterou jsem za jeden večer přečetl, takže těch 137 dílů je naprosto zbytečná ztráta času. Kniha 100% seriál 1%. Škoda že tvůrci místo seriálu nenatočili jeden celovečerní film, rozhodně by to byli lépe utracené peníze a tísíckrát větší zisk!

plakát

Zlatá sedmdesátá (1998) (seriál) 

Debil Michael Kelso, egocentrická nádhera Jackie, nestále sarkastický Steven Hyde, smolař Eric, roztomilý ind Fez, krutopřísný Red a sexy stírací zrzečka Donna. Ten kdo dal tyhle naprosto rozdílné charaktery dohromady byl Génius! Navíc v retro prostředí 70´let + chytlavej úvodní song řadí tenhle sitcom do TOP5 nejlepších sitcomů! Donna, you´re so pretty ass!!!

plakát

Niagara (1953) 

Průměrná detektívka, ale se zajímavým rozuzlením a závěrem. Bod plus za Marilyn, takže určitě je na co koukat ;-)

plakát

Superkočky (2010) (seriál) 

Od Hellcats nemůžeme očekávat nějaký několika sezóní hit, ale svůj účel a poselství splnil a sice prezentovat cheerleading jako nádherný a náročný sport. Scénář taky chvílema není špatný, ale vše je bohužel moc čitelné...škoda chtělo to nějaký překvapivý zvrat nebo aspon některé problémy trohu natáhnout do posledního dílu. Velký plusem seriálu je výborný soundtrack hlavně v podání hlavní hrdinky Marty, nádherné muzikantky, roztleskávačky letájící v 7metrové výšce a studentky práva, která se v honbě za pravdou nebojí ani vloupat do kanclu ředitele! Vražedná kombinace ženské!!!

plakát

Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se (1986) 

Film jen pro fanoušky karate a fanynek Jána Klóda Van Damma, ikdyž tento první díl má i něco víc do sebe. Člověk si při tom filmu uvědomí, že se nemá nikdy vzdávat, a že se musí neustále vzdělávat ve svém oboru.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Nemám čas psát nějaký dlouhý komentář na tento dokonalý seriál, protože internet se příliš rychle zaplňuje pornem...a samo se nestáhne! Jo a všichni lžou!

plakát

All That Jazz (1979) 

Muzikál o tom jak spáchat pomalou sebevraždu nebo dobrovolnou veřejnou popravu. Muzikál o uměleckém šíleném workoholismu. Spíš než o obsah jde tady o formu. Teda spíš jen o formu s 0% obsahu a 50% hudby a to je trochu málo!

plakát

Mötley Crüe: Carnival of Sins (2005) (koncert) 

Podle mě nejlepší živé DVD co jsem když viděl, dokonce lepší než živáky KISS. Dvě hodiny plné nejlepšího Rock´N´Rollu, pyrotechnických efektů, spoře oděných holek, trpaslíků, skřetů a hlavně nahatých fanynek!Myslím že na žádném jiném koncertě neuvidíte taková stada koz! God bless all tits of America!

plakát

Vše o Evě (1950) 

Vše o Evě je příběh, který i po 60 letech zůstal tak aktuální! Každý den nějaká hvězda zazáří a nějaká vyhasně. To je Vše o Evě. Napínavý, dramatický scénář, který se sice od začátku dal tušit, ale najednou je vše spletité a nejisté. Ach jak jedna jediná věta dokáže celý příběh úplně převrátit. Oscary a oscarové nominace herců a režiséra jsou naprosto zasloužené. Jen jsem se těšil hlavně na Marilyn Monroe, která ve filmu má ale jen malou a bezvýznamnou roli, ikdyž jak se říká v divadelním světě: Není malých rolí, jen malých herců!