Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Vtipná, pohodová a příjemná parta, která vždy pobaví a nikdy nezlakme. První čtyři série byly nejlepší, ale ovšem mohu s klidem říci, že bych snesl více než 240 dílů které serál celkem má. Kdykoli, když nevím co si pustit, pouštím přátelé a vůbec mi nevadí, že jsem některé díly viděl třikrát, čtyřikrát, některé dokonce i petkrát! Pokaždé se bavím stejně jako při prvním shlédnutí!

plakát

Večerníček (1965) (pořad) 

Ať už jsem to byl já, či moje rodiče, všichni jsme se v dětském věku těšili až přijde sedmá hodina večerní a budeme si moci užívat pohádku na dobrou noc :)

plakát

Byl jednou jeden... vynálezce (1994) (seriál) 

Dodnes při zkouškách v dějepisu těžím z poznatků které mi tento seriál dal. Ať už to jsou poznatky ze staré Číny, či Amstrongův let na měsíc. Velký obsah informací a k tomu zábvně zpracovaný!

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Ano bylo to vtipné, ale zdaleka né úžasné, či k popukání, což je to co od komedie očekávám. Film je postavený na pár hláškách a na finálovém rozuzlení, které sice opravdu vtipné je, ale celkový dojem nezachrání.

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Tak dívat se na to dalo... Nářes jako jednička to ovšem zdaleka nebyl.Místy jsou scény přišli přehnané a celkově tomu něco scházelo. Nejvtipnější částí filmu mi přišli přezdívky superpadouchů a to se na mne nezlobte to prostě nestačí.

plakát

Red 2 (2013) 

Dobrá akce, vtipné hlášky, skvělý John Malkovich, skvělý Hopkins, celkově výborný a vtipný zážitek u kterého jsem se nenudil. Pro mne nejlepší film léta.

plakát

Branky, body, vteřiny (1956) (pořad) 

Pro mne jako obrovského sportovního fanouška neocenitelný informátor sportovního dění. Stručný, faktický a přesný přehled sportovních událostí, který neotravuje zbytečnostmi.

plakát

24 hodin (2001) (seriál) 

Seriál u kterého se ani chvíli nenudím. Tolik napětí a zvratů najdeme málo kde. Samozřejmě se na něj musíme koukat lehce s nadsázkou (ostatně jako na většinu akčních seriálů z USA). Rozhodně udržíte pozornost a budete mít nutkání si pustit další díl hned poté, co předchozí skončí.

plakát

Rocky (1976) 

Pro mne nejlepší drama z prostředí profesionálního boxu. V kariéře Sylvestera Stalloneho nepřekonaný herecký výkon. A k tomu skvělá hudba od Billa Contiho. Příběh, po jehož shlédnutí budete mít náladu obléci si mikinu, tepláky a vyrazit do posilovny.

plakát

Pot a krev (2013) 

Po shlédnutí traileru jsem se nemohl dočkat až tento film dorazí na českých kin. Výsledek pro mne byl však zklamáním. Očekával jsem, že se autoři filmů zaměří více na víru Daniela Luga ve finess a celý film bude koncipován v tomto duchu. Realita byla však taková, že film má založený vtipnou část na debilitě hlavních postav a celkový dojem je spíše trapný než vtipný.