Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (24)

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Nevím, nemohu si pomoci, několikrát mě napadlo, jestli jsem se nespletl a omylem nesleduji nějakou nepovedenou parodii

plakát

Lucifer (2016) (seriál) 

Pokud překousneme představu vládce pekla žijícího v lidské podobě v Los Angeles, dostaneme naprosto skvělý seriál. Vcelku průměrná detektivka, ale úžasná komedie. Lucifer geniální, jeho hlášky neuvěřitelné. Nástup Tricie Helfer jako Luciferovi matky v druhém díle druhé série prostě kolosální. Navíc Mazikeen je zatraceně sexy démon, detektiv Decker taky kočka, co chtít víc. Jo a pro ženský je tam Tom Ellis.

plakát

Godzilla (2014) 

Neskutečné na co všechno se dají sehnat peníze. Nejhorší film posledních let.

plakát

Astronautova žena (1999) 

Zvláštní ale dobrý. Herecký koncert Charlize Theron

plakát

Aeon Flux (2005) 

Jedna hvězda za Charlize Theron. Je v tomhle "filmu" to jediný na co se dá dívat.

plakát

Na život a na smrt (1998) (seriál) 

Některé souboje fakt stály za podívání, obzvláště záporáci se činili, ale poslední díl překonal úplně všechno.

plakát

Pravdivé lži (1994) 

Čím jsem starší tím se mi ten film zdá lepší a lepší.Líbil se mi už jako puberťákovi, ale teprve nyní jako ženáč s dětmi si ho dokonale užívám.

plakát

V (2009) (seriál) 

V (TV seriál) Remake stejnojmenné sci-fi série z roku 1983 a navazujícího seriálu se ubírá trochu odlišným směrem. Ještěří tvář mimozemšťanů vidíme opravdu vyjímečně akce také není mnoho.(ale když už nastane tak je parádní) Hodně prostoru dostali vnitřní pocity hlavních postav a vztah matka-syn, pastor-věřící,muž ještěrka -žena člověk atd. Několik silných scén např. vydírání biskupa, zásah Marcuse do hrudi během presentace Concordie, bitva páté kolony s FBI a smrt Eli Cohna. Morena Baccarin v roli Anny je božská (nebo v tomto případě ďábelská) Seriálu by prospělo dřívější odhalení skutečných cílů Anny s Tylerem Evansem v půlce druhé (poslední) serie je to už opravdu pozdě.

plakát

Kameňák (2003) 

Ano některé fóry nevkusné, některé trapné, některé snad za všemi hranicemi. Přesto tři hvězdičky, protože pořád zbývá dost zábavy. A teď to hlavní: Film si na nic nehraje, divákovi předkládá jednoduchou zábavu kterou evokuje už samotný název. Je zde mnoho jiných filmů stejné "kvality" kde tvůrci vkládají postavám do řeči filosofické nesmysly a pak se tváří jaké natočili umělecké veledílo. To ale není případ pana Trošky a kameňáků