Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (272)

plakát

Čarodějky (1990) 

Povedená hororová komedie pro děti ve které exceluje Anjelica Huston jako hlavní čarodějnice a také v menší roličce Rowan Atkinson (Mr.Bean). Malý Luke se tu nešťastně připlétá do sumitu čarodějnic, vydávajíc se za ženský spolek. Opět skvělá rodinná zábava.

plakát

Hokus pokus (1993) 

Bette Midler, Sarah Jessica Parker a Kathy Najimy jako čarodějnice požírající malé děti. Velmi vydařená a zábavná hororová komedie pro děti, která konfrontuje 300 let staré čarodějnice se současnými dětmi a moderními vymoženostmi. Příjemná rodinná zábava.

plakát

Mutronics (1991) 

Zábavný komediálně akční sci-fi počin, který má i své pokračování ve filmu Guyver: Temný hrdina (1994) . Film plný mutantů (Zoanoidů) proti kterým bojuje hrdina, který má na sobě simbiotický ochranný biooblek. V roli detektiva se tu mihne i starý známý Mark Hamill.

plakát

Guyver: Temný hrdina (1994) 

Pokračování prvního dílu, který u nás byl uveden na VHS (Intersonic) pod názvem MUTRONICS je ještě lepší než díl první. Přeplácaný sci-fi plný hlášek a bojovných mutantů si mě už dávno získal. Škoda, že nevznikly další díly.

plakát

Armáda démonů: Matka slz (2007) 

Zatím jsem neviděl tento nový film a závěr trilogie, ale jsem zvědavý jak vyústí film o "třech matkách" z klasických hororů Suspiria a Inferno po celých 27-letech. Uvidíme

plakát

Bláznivý exorcista (1990) 

Je to taková krávovina, až se mi to začalo docela líbit. Jasně že to nemá na výborné Bláznivé střely, ale jako parodie na Vymítače ďábla to funguje dobře. Hlavně Linda Blair si zopakovala velmi zábavně svojí roli posedlé a očividně si to užívala.

plakát

Spaceballs (1987) 

Výborná parodie na sci-fi filmy včele se Star Wars. Určitě nejpodařenější parodie Mela Brookse. A scéna s vetřelcem, taky geniální. Doufám, že se někdy objeví také na DVD.

plakát

Skippy (1968) (seriál) 

Tak tenhle seriál jsme kdysi sledovali jako děti. Ale dalo se, pamatuju si napínavý díl se žralokem a se zvyšováním vodní hladiny. A byla k němu nezapomenutelná úvodní píseň - Skippy, Skippy věrný je náš kamarád, holky, kluci, každý má Skippyho rád.

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

Opravdu výborný seriál, z něhož mám nejradši první dvě série, které jsou nejveselejší, Klinger v šatečkách, Trapper, Radar atd. Nejhorší byla nečekaná smrt jedné z hlavních postav, která připomněla, že se seriál opravdu odehrává za války a že to žádná legrace nebyla. Nejlepší je ale samozřejmě Alan Alda v roli Hawkeye a také Loretta Swit v roli Margaret.

plakát

Zítra vstanu a opařím se čajem (1977) 

Velmi zábavný český fantastický film o cestování v čase ve kterém opět zazářili Ti nejlepší čeští herci. Dnes usměvná, ale dokonale propracovaná komedie se hodně povedla. Dávám 90%