Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Špinavej Joe

Špinavej Joe (2001)

Ačkoliv většina lidí hodnotí tento film jako odpad, jednou, dvěma, nanejvýš třema hvězdama, nezbývá mi než se odtrhnout od davu a dát filmu plný počet. I když si uvědomuju že je Špinavej Joe naprosto béčková komedie plná narážek, lehce nechutných scén a nevhodných vtipů, je to film jehož účelem je nepřemýšlet ale smát se, a s tímhle úmyslem ho taky produkční společnost Happy Madison stvořila. Joe Špína (alias komik David Spade) vypráví svůj životní příběh v jedné rozhlasové stanici, za účelem najít své rodiče, které v mládí ztratil. Všem příznivcům bláznivých komedií můžu tento film vřele doporučit...

Warriors

Warriors (1979)

The Warriors je dnes už legendární snímek který bude navždy odkazem toho, že není třeba zvláštních efektů, miliónových nákladů, ani TOP filmových hvězd k tomu, aby vznikl skvělý a uznávaný film, stačí starý New York, gang špinavých herců v potrhaných vestách a zajímavý příběh vyplněný řádkou napínavých scén, který vám možná nic neřekne, v opačném případě ho ale budete milovat od začátku až do konce, příznivci starých nebo akčních filmů by si mohli přijít na své, kdo vyloženě nemá rád násilí, možná to nebude jeho šálek čaje.

Space Jam

Space Jam (1996)

Kombinace NBA a mých nejoblíbenějších dětských animáků Looney Tunes je jak kdyby tvůrci točili film přímo pro mě aby mi udělali radost po každé co se na něj podívám. Je to velice vtipná, dobře vymyšlená slátanina s hereckými i basketbalovými hvězdami v čele s Air Jordanem, nabitým soundtrackem, a na tehdejší dobu i skvěle zpracovanou souhrou hraného filmu s kresleným,,,, u mě je Space Jam v široké skupině TOP filmů už od dětství a vždy bude...

Truman Show

Truman Show (1998)

Tento snímek naprosto popírá řeči o tom, že je Jim Carrey jen herec s gumovou tváří, který se uplatní pouze v bláznivých komediích, naopak je živým důkazem toho, že zvládne zahrát každou roli, i tu vážnou (o čemž jsme se mohli přesvědčit i ve filmech Muž na měsíci, Věčný svit neposkvrněné mysli, Majestic nebo Číslo 23). Ačkoliv se zdá být Truman show jakožto dojemné drama o Chlapovi kterého drží skupina lidí zavřeného déle než 30 let v obrovském studiu naprosto nereálná a šílená myšlenka, celkové zpracování filmu společně s obsazením herců je dokonalé. Navíc se mi líbí skutečnost, že všechny scény ve filmu jsou od začátku až do konce zcela promyšlené, správně sehrané a nastříhané, a příběh tím má hlavu a patu. Vhodně vybraný styl hudby už dodává filmu jen třešničku na dortu. Za mě 100%.

Beetlejuice

Beetlejuice (1988)

Tento film je jeden z mých oblíbených,,, ať už díky jeho báječnému zpracování v režii mistra filmů Tima Burtona, jeho pohádkovo-hororové atmosféře s vydařeným arzenálem masek a kostýmů, nebo báječně zahrané roli bláznivého zesnulého exorcisty Beetlejuice v podání Michaela Keatona, jednoduše je to velice vydařená komedie u které nechybí napětí, zábava ani hvězdné obsazení.