Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný Joe pracuje jako uklízeč v rozhlasové stanici, je terčem posměchu kvůli tomu, jak vypadá. Nechá si všechno líbit, nic ho nedokáže urazit, protože má zvláštní dar vidět všechno pozitivně. Jednoho dne omylem vpadne do živého vysílání, kde ho sarkastický moderátor Zander využije jako ideální cíl svých jedovatostí. Neplánované zpestření programu se však vyvine nečekaným směrem. Joe ignoruje posměšky a začne vyprávět svůj příběh o tom, jak ho rodiče jako osmiletého kluka opustili na parkovišti v Grand Canyonu a jak se o sebe snažil postarat. Otupělé posluchače fascinuje jeho příběh plný neúspěchů i neobvyklý optimismus, který mu pomáhá vytrvat na cestě za snem o rodině a lásce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Co se mi na této komedii strašně zalíbilo, tak to, jak je brána. Skýtá spoustu absurdních situací, nicméně nemá potřebu na nich vysloveně stavět (žádná nahota a minimum fekálního humoru) a tak zde první housle hraje hlavně příběh samotného Joea Špíny, který je plný naděje a nalézání sebe sám. Dalo by se říct, že je to až taková fiktivní autobiografie, jen lehce lízlá typicky šílenou komediálností, která se žánru rozhodně nevyhne. Joe nepůsobí jako naprostý, vymatlaný idiot, kdy je zvykem dosazovat do podobných komedií takovéto hlavní charaktery, ale naopak má svůj rozum, optimistický pohled na věc a i když zůstává takovým tím prostým člověkem, pořád to není někdo, z koho by udělal idiota každý a vždy. Kromě toho, že je to už na první pohled neskutečný sympaťák. Dohromady tedy velmi příjemná, milá komedie, která pobaví, dokáže vyzdvihnout i leckteré emoce a i za sebehoršího večera člověku vykouzlí příjemný úsměv. Pro mě osobně velké překvapení poté, co jsem kdysi tento film zběžně minul v televizi a usoudil, „že to bude blbost“. Ano, je, ale velice dobře napsaná a zrežírovaná. A pojetí ve stylu vyprávění je jen taková zajímavá třešnička navíc. 80% ()

uiu odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutné, vulgární a trapné. Když nad tím tak přemýšlím, tak ubožejší komedii jsem neviděla a že jsem jich viděla už dost (myslím těch ubohých). Jeden z momentů, co si z filmu pamatuju je, jak se psovi přilepily koule k verandě, a to si nepamatuju proto, že by to bylo vtipné, ale proto, že nic debilnějšího jsem už dlouho neviděla. PS: Film dávali pod názvem Joe Špína (ne Špinavej Joe, jak je zde uveden název filmu). ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já mám rád humor, který produkuje Adam Sandler, ale David Spade v hlavní roli postavy, která je od začátku protivná, to není něco, co by mě dokázalo strhnout na celý film. Navíc je zde humoru celkem málo a těch pár vtipných scén to opravdu nevytrhne. Je skoro škoda na tohle plýtvat časem, protože zbytečnější romanci jsem snad ještě neviděl. ()

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Beznádejný rocker a "špinavec" Joe Dirt sa prediera životom potom, ako ho rodičia zanechali samého uprostred púšte. Raz však začne v rádiu rozprávať svoj životný príbeh, ktorý si získa celú Ameriku. Dojemný, vtipný príbeh, no miestami poriadne pritiahnuty vás určite na tú hodinu a pól pripúta k televízoru. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Boze to byla ale kokotina. Jenze desne zabavna. Joe je fakt ukazkovej looser (skvele zahranej Davidem Spadem), ale to se dalo cekat uz podle prijmeni Špína a podle jeho uchylackyho ucesu. Kupodivu mi pribeh neprisel nejak zvlast vymastenej. Joe vypravi svuj pribeh, misty smutny, misty vesely, ale celkove docela inteligentni. Navic potesi Walken, ktery opet nedostal moc prostoru, ale byl vybornej. Tenhle film neni nijak zvlast vtipnej, ale je fakt pohodovej a vubec sem se nenudil. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Všechny scény Dennise Millera byly natočeny během jediného dne. (Cheeker)
  • Kabriolet "Hemi", který se ve filmu objevuje, je Plymouth GTX z roku 1967. (rafix)
  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)

Reklama

Reklama