Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (79)

plakát

Love (2015) 

Problém je, že mi v celém tom filmu vadí hlavní hrdina. Není mi sympatická jeho povaha, to jak se chová, to jak šuká, to jak hraje, jak se vyjadřuje, jak je sebestředný a hlavně že si myslí, jak přišel o lásku svého života, ale skutečnosti se žádný hluboký vztah nekonal. Prostě pro něj životně skvělá šukačka. Kdyby si aspoň tohle na konci přiznal, tak by to bylo víc než relativně vkusné a ne úplně umělé porno. A právě to by film skutečně někam povzneslo.

plakát

Cizinka (2014) (seriál) 

Kdyby v tom seriálu bylo méně těch neuvěřitelných náhod a kdyby člověk minimálně 2x za díl přesně neodhadl, co kdo řekne. bylo by to mnohem lepší. Ale zajímavé, koukatelné, trochu lechtivé, proč ne?

plakát

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci (2018) odpad!

To byl asi nejhorsi film, co jsem za poslesni dobu videla. Mozna vubec. Necekala jsem zadne hluboke dilo. Ale aspon jeden radoby vtip mohl byt smesnej.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Vzhledem k tomu, jak otřesný brak byla knížka, jsem měla hrůzná očekávání. A ta se nenaplnila. Film nebyl až takový cajdák. Minimálně v tom, že na rozdíl od knihy měla hlavní hrdinka aspoň zárodek vůle a racionality. Kdo šel ale na dávku ostřejší erotiky, asi byl trochu zklamaný. Kéž by to bylo alespoň o půl hodiny kratší! Ovšem upřímně řečeno: kdybych nedostala lístky zdarma, asi bych na tenhle "bestseller" nešla. :D

plakát

S láskou, Rosie (2014) 

Bylo to vcelku originální. Jenom škoda, že museli spoustu okamžiků zabít těmi šílenými klišé!

plakát

Green Lantern (2011) 

Napadá mě jedno jediné slovo... laciné. Nemohla jsem si pomoct.

plakát

Chasing Life (2014) (seriál) 

!Obsahuje SPOILERY! Viděla jsem všech deset doposud odvysílaných epizod. A seriál je zatím dobrý. Spojení pracovních, milostných a rodinných problémů s rakovinou sice může někomu připadat hloupé, ale s nemocí se nevypaří všechny ostatní starosti. Samozřejmě se musí přidat nějaká ta seriálová klišé - mrtvý tatínek, tajné děti, milostný trojúhelník atp., ale všechno je to v přijatelných mezích. Kvituju hlavně ty "rakovinové kamarády", je tu hezky ukázána komunita nemocných a to, jak se jejich přístupy k nemoci liší.

plakát

Špionáž (2013) 

Nápad zajímavý, dokonce mi ani nevadil Hemsworth, ale... celou dobu jsem čekala na něco, čeho jsem se nedočkala - možná byla chyba někde ve scénáři, možná chybělo větší vyšperkování klíčových scén.