Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 644)

plakát

ABBA: Koncert (1980) (koncert) 

50-minutový sestřihový odvárek patří přes standardní výkony k tomu postradatelnému z audovizuálního dědictví skupiny, ale připomenutí hvězd a velkého produkčního počinu neuškodí a nechá nahlédnout trochu za kulisy známého

plakát

Adamova jablka (2005) 

Zápas dvou protikladných mocností o duši ve stylu ovlivněném zaoceánskou absurditou i prozrazujícím bergmanovskou inspiraci bez zbytečného pomrkávání. How deep is your love ?

plakát

Adolf Eichmann (2007) 

Scénář přes vážnost námětu a zpestřující dokumentárnost válečné časové roviny postrádá rozpracování viz např. Norimberský proces. 2-3*

plakát

Africká savana (2011) 

Kvalitní přehlídka pestrých biotopů Afriky a jejích zvířecích obyvatel

plakát

Afričan (1983) 

Místy lehounce bláznivá oddechová komedie s dobrodružnou zápletkou, která je narozdíl od dobově blízkého "Bohové musí být šílení" povrchnější a využívá afrických zdrojů komična pouze jako kulisy. V leteckých záběrech Afriky převažuje přes ochranářský étos filmu plašení zvířat;...a kde sebrali tak velký sloní stádo?! Slušná trojice Deneuve - Noiret - Benguigui, i když každý spíše sám za sebe, ♫ hudba dotváří romantickou náladu, ale stejně mám nejradši první záběr.

plakát

Agent Cody Banks 2 (2004) 

Blbinka pro amerického dětského diváka, která ovšem nepostrádá sadu scénáristických nápadů, akci, švih a zvládnutí řemesla. Kéž by česká produkce měla stejně silné základy.

plakát

Agent WC 40 (1996) 

V kategorii dětských za 3*