Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (861)

plakát

Annabelle 3 (2019) 

Slabý průměr. Celé je to takové nanicovaté a dětinské. Vyzdvihnu sladkou holčičku v roli dcery Warrenových, podala sympatický a dobrý herecý výkon. Zbytek prostě zívárna.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Kdyby to bylo tak o hodinu a pul kratsi, nabity akci bez zbytecnejch slintu tak dam 4,5. Takhle, kdy skoro pulku filmu zabiraj ubreceny, radoby moudry dialogy, plny milionkrat omilanych prazdnych sentimentalnich klise, a dlouhy zabery na idioty, kteri se snazi tvarit tragicky a vazne, to na vic nez prumer nedosahne. Priserne jsem se nudil a behem tech mnoha radoby hlubokejch rozhovoru, jejich scenar psal idiot bez invence, jsem mel chut utect z kina... Zbytecne dlouhy, a zbytecne uslintane ubreceny.

plakát

Dětská hra (2019) odpad!

Kurva no tohle je neštěstí, všechno špatně.. Zůstaňte u originálu, tahle naprosto zbytečná, ubohá a trapná sračka mu v žádném ohledu nesahá ani po kotníky. Skvělý komentář od raimi.

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

Je to priserne roztekany, skace to od jednoho k druhymu, jedna zapletka se vrsi na druhou, cely je to nekoherentni a pusobi to krecovite a jako sity horkou jehlou. Samotnej Hellboy je nesympatickej jak vzhledem (priserna maska), tak povahou a chovanim (tatam je jasnej nadhled a suverenni hlaskovani Rona Pearlmana z puvodnich filmu). Co bylo pekny byla trikova stranka (kdyz se H. promenil na konci a taky ti ruzni demoni kteru masakrovali vsemi moznymi kreativnimi zpusoby lidstvo), ale to je zoufale malo.

plakát

Irčan (2019) 

Velmi dobře natočený, ale stopáž je až příliš dlouhá. Poslední hodinu jsem se už nudil a postupně se přestával soustředit a tak nějak jsem si přál, at už to konečně nějak skončí.

plakát

John Wick 3 (2019) 

Třetí díl je, hlavně v druhé polovině, už trochu dýchavičným potomkem vynikající jedničky a skvělé dvojky. Rozjezd je skvělej, akční scény nadupané a choreograficky výborně zmáklé, ale měl jsem pocit že celkově už se jedná o víceméně nastavovanou kaši. Už stačí prosím, čtvrtý díl už doufám ne. Přesto vše stejně 4 hvězdy, film je pořád ještě jasný nadprůměr.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Kurva toto bylo fantastické. Takovej chlapáckej film s koulema a srdcem a vůní testosteronu, benzínu a spálených pneumatik.

plakát

Noční plameny (2019) 

Takhle skvěle zahranou psycho holku jsem neviděl od dob Gone Girl. I am in love, Melinda.