Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (861)

plakát

Maléry pana účetního (1980) 

Třetí díl Fantozziho je podlě mě nejlepší, ale možná je můj názor ovlivněný tím, že film hráli v televizi pravidelně od mého dětství a já si ho už tehdy zamiloval.. Scéna s karbanátky mě rozesměje i po letech pokaždé když ji vidím.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) odpad!

Dobrodružství politicky korektně rasově a multikulturně namíchané partičky černoušků, členů Vietkongu a pár bílých liberálů, v jejímž čele stojí postarší unavená feministka, jejím zástupcem je o trochu mladší radikální fialovovlasá feministka, dále je tu nepostradatelný Bubba the Ape, nadějná mladá nezávislá britská aktivistka jež to umí se šutrama a přestárlý neprůstřelný Ježíš v důchodu s psychickými problémy, pokračuje. Boj proti zlounům, které jakoby náhodou hrají pouze bílí Evropané a které vede borec se světelným mečem ve tvaru křesťanského kříže, vrcholí a židovská hollywoodská produkce plná feministek třetí vlny má žně… Oy vey! Zvítězí pravda a láska utlačovaných a ponižovaných minorit nad lží a nenávistí zlého bílého patriarchátu? Zkuste hádat… Modleme se ať už nikdo dále v téhle sérii nepokračuje. Tahle frančíza fakticky skončila famózní epizodou III. a u toho mělo zůstat.

plakát

Unfriend (2016) 

Smíšený pocity... Nesympatický, "plochý" a naprosto nelogicky a stupidně se chovající postavy.. Na druhou stranu takhle vymazlený lekačky už jsem dlouho neviděl, celková hororová atmosféra filmu je taky slušná a hlavní démon si pěkně dává záležet na tom, aby ta banda blbečků pochvípala co možná nejkreativnějším způsobem... Je to tak na tři a půl hvězdy. Zmínil jsem že micina v hlavní roli je k sežrání?

plakát

Mlha (2007) 

Moc dobrý... Ten konec mě sejmul snad víc než hlavního hrdinu, mazec...

plakát

Slunce, seno a pár facek (1989) 

Jen se směju těm odsuzujícím komentářům tady... Vy nuly, narozdíl od vás jsou tyhle filmy, postavy v nich a zlidovělý hlášky nesmrtelny, po vás vy nýmandi a nicky ani neštěkně pes až zaklepete bačkorama... :D

plakát

Slunce, seno, jahody (1983) 

Čím jsem starší tím víc mě to baví! Slunce seno je jedna ze sérií, kterou můžu sledovat nesčetněkrát a neomrzí. Děje se tak už od mého dětství a naposledy jsem se na všechny díly podíval teď v únoru. Příznak stařecké demence? Nevím, každopádně mě těší, že se neshodnu s většinou rádobyintelektuálů, kteří nad sérií Slunce seno povýšeně ohrnují nos..

plakát

Chuckyho kult (2017) 

Slabej průměr, občas jsem se leknul, gore je vtipnej celkem, Chucky moc nehlásí ale je klasicky výborně namluvenej... Co mě úplně drtilo byl často naprosto tupý a nelogický chování postav, kterým nic nedocházelo i ve chvílích kdyby naprosto mělo, a který se chovaly prostě jako nemyslící kulisy...

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Pomalej, pozvolnej rozjezd behem prvnich nekolika dilu je nasledovanej neskutecnou jizdou a propracovanym komplexni dejovou linkou ktera vas hodi do stavu kdy si rikate: "Kurna, tohle je MINDFUCK na steroidech.", ale v dobrym, jedine v dobrym! Jsem zvedavej na druhou serii, trochu se bojim ze se v pokracovani nepodari udrzet tak vysokou uroven a dojde k predcasnymu "vyhoreni paliva". Jiank taky obrovsky oceňuju, že je to natočený s německejma hercema a v němčině. Edit 30.6. 2019 po shlédnutí druhé série. Bombastické! A skvěle mě navnadilo na třetí sérii. PS: s2 jsem dal v němčine s německými titulky a dalo se to dobře, s občasným nahlédnutím do slovníku. :) EDIT 2.12:2020: Třetí série jen potvrdila to, co jsem napsal v r. 2018. Výborné!

plakát

Život (2017) 

Výborný, hutný, přímočarý, bez okecávání. Graduje to postupně ale jistě, drží vás to v napětí, dobrá hudba, atmosféra že by se dala krájet... A ten konec, kurva to jsem fakt nečekal.. To si říká o sequel!

plakát

Anna Karenina (2012) 

AK ve stylu kabaretní show s vesměs postpubertálně vypadajícími herci a postpubertálním projevem, většina z nich se silně britským akcentem, celé je to takové rohzárané, rozpustilé, bez ladu a skladu, a především povrchní a těkavé. Imperiální Rusko nepřipomíná ani náznakem v ničem, hloubka v čemkoli chybí, připadal jsem si jak když sleduji nějakou polofrašku. Zhruba v polovině jsem to vypnul a ani nedokoukal. Adaptaci z r. 1997 toto nesahá ani po kotníky. Jedna hvězda ze soucitu za KK, kterou mám obecně docela rád..