Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (2 602)

plakát

Bezcitný Shadow (2019) (seriál) 

Jestli mě paměť neklame, tak jsem ještě žádný seriál z Jihoafrické země neviděla, tudíž jsem měla premiéru. Můj kladný pocit z něj vyplývá ze sympatického Shadowse, potažmo celé čtyřky, kolem které se to všechno točilo. Dalším plusem bylo, že každý díl byl bezvadně vypointován, napětí tomu tudíž nechybělo. A negativum vidím v tom, že jsem měla pocit již viděného v různých amerických seriálech, ten pel tam byl mocně cítit a závěr to shodil v mých očích o jednu laťku dolů, to si mohli tvůrci odpustit. Takže celková spokojenost byla, ale ta průměrnost tam byla a kdyby dávali další sérii, tak nemám potřebu jí vidět, ale tím vás rozhodně nechci odradit. To je jen můj subjektivní pocit.

plakát

Vraždy v Midsomeru - Nedokonale dokonalé vraždy (2011) (epizoda) 

Ta čtvrtá hvězdička je za Jasona ve sprše. To je snad jedna z jeho nejodvážnějších scének:) Jinak mám trochu námitky z přílišné překombinovanosti. Přece je to vždy ta nejmíň nápadná postava.

plakát

Vraždy v Midsomeru - Série 14 (2011) (série) 

Postavy se trochu změnily, ale Ben mi zůstává, jinak mrtvol je v Midsomeru stále habaděj a hlavně si budu zase lebedit při pohledu na jejich domečky s kytičkama a na vesničky s vraždičkama...….pro mě je to zkrátka báječný relax…..taková bubu pohádka pro dospělé. Takže hurá do Midsomeru…….s jiným Baranabym...

plakát

Bernard a Doris (2006) 

Pro mě to byl fascinující zážitek v podobě hereckých výkonů Susan a Ralpha. Tryskala z toho křehkost a zvláštní harmonie mezi tak odlišnými bytostmi a přitom to nepůsobilo ani trochu rušivě. K tomu hudební podkres, který hladil po duši a já nemám vlastně vůbec nic, co bych Bernardovi a Doris vytkla.

plakát

Kam slunce nechodí... (1971) (TV film) 

Tak to byla Mešíkovina jak modré nebe nad hlavou. Nic těžkopádného, ale odlehčující komedie, kterou si mohu dát kdykoliv a tiše obdivovat herce, kteří už nejsou mezi námi, ale přesto jsou a budou stále nezapomenutelní.

plakát

The Widow (2019) (seriál) 

Celou dobu jsem si říkala, že je to jasný průměr. Ovšem to bych si musela odmyslet poslední díl. Ten mě položil na lopatky a průměr letěl okamžitě o level dolů. Škoda, škoda....

plakát

Líbánky (2018) 

Je zřejmé, že to tam takhle v různých obměnách chodí, jen tady toho bylo na jeden příběh zhuštěné celkem hodně. Mara mně byla od začátku velmi sympatická svým postojem. Byly ale momenty, kdy mně jí bylo nesmírně líto. Mít zelenou kartu holt není vždy jednoduché. Na sympatičnosti Mary měl vliv mimo jiné i Malinin hlas, který se velmi příjemně poslouchal.

plakát

Dobrá země (2018) 

Po takovém filmu mám chuť vzít baťoh a jet na ty místa, kde se to všechno odehrálo, zažívat ten klid kolem a který působil na celé mé jávství. K tomu ta báječná hudba, která to celé podmázla ještě přidala na intenzitě mého zážitku. Ještě nějakou dobu po zhlédnutí jsem si připadala zvláštně odhmotněná….

plakát

Terminátor (1984) 

K mé upřímné úlevě a pokud se nepletu, tak na ty dvě kafča a jedno gaučinkování tam došlo. No jasně, že jsem měla chvílemi zaťatý zuby jak jsem zdrhala například před kamionem. Ha, mít takovou fyzičku, to by bylo super. Zkrátka jeden Terminátor mně úplně stačil. "Filmová výzva 2019 od kajda.l"

plakát

Ve znamení lásky (2016) 

Chtěla jsem něco sladkého, tak jsem to měla. Ale tolik cukru je přece jen moc i na mě, která má cukrovinky ráda. Navíc mně nesedla postava, kterou hrál Benjamin Walker. Zřejmě nemohli nikoho jiného sehnat do této role, jinak to nevidím. Od Sparkse jsem toho viděla víc a tohle byl zatím nejslabší počin, škoda.