Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (2 602)

plakát

Šílená matka (2015) 

Přesně tohle jsem dnes potřebovala vidět a za to moc díky. Marnie, tolik bych toho chtěla z Tvých vlastností odkoupit, ale ono to nejde, každý musí holt kopat svojí ligu sám za sebe. Báječný film podpořený báječnou muzikou. Navíc tahle role Susan vysloveně sedla, byla výborná...........a je stále.

plakát

Ztracený víkend (1945) 

Wilder má výborné filmy, ale já nevím jestli to mám hodnotit pohledem tehdejší doby a nebo dnešní, protože alkoholika mám zaškatulkovaného úplně jinak a ano schovávají si alkohol na nemožných místech. Znala jsem jednoho a ten ho přeléval do flašek od okurek a různě to maskoval nápisy, kde by jednoho nenapadlo, že tam může být slivovice. Herecky mě to žel nepřesvědčilo a dost už té mé negace. Konec odmítám komentovat. Je to prostě pandémie, které přibývá a to je to smutný fakt.

plakát

12 opic (1995) 

Žánr sci fi není zrovna můj šálek kávy, tohle mě minulo a dávat si repete pro lepší pochopení už určitiě nedám, takže sorry.Filmová výzva 2016

plakát

Off the Black (2006) 

Jó Nicku kam se poděly tvoje skvělé role, jako byly například v Pánu přílivu, tady jsi na mě působil s tou věčnou flaškou v ruce hodně mdle a slabošsky a i když to tam mělo taky svůj význam, tak ani těch tvých pár hezkých momentů v závěru nezachránilo můj vlažný dojem z celého filmu. Skutečně jsem měla problémy ztotožnit se nějak s Rayem a věřím, že kdyby ho hrál jiný herec, tak to moje pocity ovlivní značně pozitivněji. Potenciál to mělo určitě větší, ale ten Nick, ach jo :-(

plakát

600 mil (2015) 

Zajímavé, ponuré, dobrá atmosféra, jen já bych to ještě víc rozvinula a přivítala víc vysvětlení, ale dobře, stačí mně obsah nahoře, Tim Roth a vůbec ne špatná Gabrielova prvotina. Na to jak jsou Mexičani ukecaný národ, tak tady to byl pravý opak..

plakát

Hříšní lidé města Oss (2011) 

Musel to být v té době vysloveně hrozný svinčík, korupce, náboženská nesnášenlivost, taková skoro mafie předválečného období v Oss. Ponurost a negace na mě čišely z každého záběru a situace. Přiznám se, že jsem občas tápala, mohlo to být trochu přehlednější a taky vyznat se v Johanně byl docela kumšt. Ties, Greef, Harry, rozhodně to neměla jednoduché, ale já se k některým jejím rozhodnutím a chování stavěla dost rozpačitě a občas jsem byla i znechucená. První pojistný podvod byl ale šokujícm úvodem, který přesně demonstroval tu celkovou prohnilost v Oss. To se tvůrcům povedlo. Nepopírám, že to byl Andrého zajímavý počin, ale myslím, že bude mít i lepší kousky. Tohle je jen taková malinečká čtyřka

plakát

Sváteční vyjížďka (1962) 

Milovala jsem ty chvilky klidu a ticha s Robertem, ale to bude asi tím, že ta nespoutanost a vyřídilka Bruna, kterého bezvadně hrál Vittorio, je mně trochu vzdálená. Mít ho za muže, tak jsem na mašli :-) Ale road movie to byla parádní, občas jsem se přistihla, že se chytám pevnějších věcí kolem sebe jak bral ty zatáčky. A zřejmě bych ještě v tom autě urvala klakson. - Dnes viděno podruhé a jsem stejně spokojená jako tehdy. Jean Louis byl a je stále velký fešák.

plakát

Pět dní (2007) (seriál) 

Za prvé je to pět dílů (snad to opraví) a za druhé se skutečně jedná spíš o psychologicky zaměřenou minisérii a mezilidské vtahy, kde ta kriminální složka je téměř podružnou záležitostí. Pomalejší tempo mně tak poskytlo možnost rozebrat hlavní protagonisty, jejich pohnutky, minulost atd. důkladněji.

plakát

Into the Mind (2013) 

Fascinující, kde mě to občas hlava nebrala, ale věřím, že pro kluky a holky (jak jsem postřehla) to je adrenalin a zážitek na celý život.....plus dobře vybraná muzika dělá z toho dokumentu výjimečnou podívanou.

plakát

Muž z Vysokého zámku (2015) (seriál) 

Chválím za originální scénář, sice jsem se zpočátku musela první díly dost soustředit, než jsem mezi ně zapadla, ale pak už jsem jen sledovala jak se ten propletenec všeho bude rozvíjet. Má to pomalejší tempo, ale v tomhle případě jsem to uvítala. Uvidíme, co bude dál...........