Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Recenze (153)

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Naprostá bomba, hodně brzký kandidát na film roku. Výborný scénář a hlavně herecké výkony, potěšil mě Sam Rockwell, který si zahrál opět takového zvláštního podivína a to jemu přesně sedí. Za mě jasných 100%.

plakát

Kozy léčí (2017) (TV film) 

Kdyby se to rozšířilo na pár seriálových dílů dalo by se z toho dostat určitě víc. Takhle mi to přišlo moc krátké a takové nějak jakoby nedokončené.

plakát

Lajna - Krize (2017) (epizoda) 

Další skvělý díl, s šokujícím koncem. Pobavil mě hlavně proslov v kabině, Langmajer to hraje opravdu výborně.

plakát

Kvarteto (2017) 

Miroslav Krobot mě ani napodruhé jako režisér nepřesvědčil, Díru u Hanušovic jsem ani nedokoukal, tohle sice ano ale asi jen protože jsem seděl v kině jinak bych se musel dost přemáhat. Děj byl naprosto nezajímavý a o ničem, v závěru jsem si říkal proč vlastně tenhle film vznikl, nenašel jsem v něm absolutně žádné poselství které nám chtěl autor předat. Potěšili mě alespoň zajímavé herecké výkony v podobě Polákové a Plesla. Proto dávám dvě z pěti, přesto s odřenýma ušima.

plakát

Lajna - Pravda (2017) (epizoda) 

Zatím asi nejlepší díl, Lajna pokračuje v parádním tempu.

plakát

Dunkerk (2017) 

Pro mě jako fandu válečných filmů byl tohle nejočekávanější film roku. Mé očekávání splnil. I když jsem od Nolana čekal trošku jiné pojetí této události. Vzal to zajímavým způsobem a svým způsobem i revolučním. Jediné co mi možná trošku vadilo byl až moc častý střih mezi dějovými liniemi. Na druhou stranu to ale bylo dobré vidět to utrpení ze všech stran. Bavili mě hlavně ty letecké souboje které neměli chybu.

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Po tech hodnocenich tady jsem cekal ze to bude jeste horsi, mistami to bylo ale opravdu vtipne, zapletka taky docela zajima ale mohlo to byt i lepsi. Na herce a hlavne herecky se taky dalo divat takze davam prumerne tri. Pekna oddechova komedie.

plakát

Trpaslík (2017) (seriál) 

Prušinovský prostě umí. Námět je to určitě neotřelý a zajímavý, hlavně na české poměry. Takže se už nemůžu dočkat dalších dílů, pilot se povedl nad očekávání dobře.

plakát

Pařba o Vánocích (2016) 

Taková vánoční Pařba ve Vegas. Párkrát jsem se zasmál ale žádný terno. Hlavně konec už byl takový přehnaný, do honičky v autech bych dal aspoň ty tři, Jennifer Aniston tam taky mohla dostat nějakou sympatičtější roli, tohle mi k ní prostě nesedělo.

plakát

Pán prstenů: Návrat krále (2003) 

Pána prstenů jsem odkládal několik let, vůbec se mi do něj nechtělo a teď když jsem se k němu konečně dokopal tak nemůžu popadnout ani dech. Stopáž všech tří filmů mě vždycky hrozně odrazovala, po třetím díle který trval čtyři celé hodiny je mi ale líto že netrval déle. Skvělé vizuální efekty, mnoho bitev které všechny stojí za to, hudba by se dala poslouchat pořád dokola, no tak co můžu vlastně tomuhle filmu vytknout? Vůbec nic, místo toho radši hned poběžím pro knížku a pustím se do čtení. "Přijde den, kdy odvaha lidí padne... ale ne dnes!"