Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (241)

plakát

Koule (1998) 

Vážně mě překvapuje, že toto skvělé scifi má tak málo procent. Čekala jsem kolem pětasedmdesáti až osmdesáti procent. Je to napínavé, chytlavé, silné a ani chvilku jsem se ve filmu nenudila. Nesmím zapomenout na velmi dobré herecké výkony Hoffmana a Samuela L.Jacksona. Samotný nápad je opravdu zajímavý a originální. Pro mě samotnou je to sice slabší pětka, ale pořád tam je, nerozumím těm, co tomuto snímku dají například odpad. Ján si film se vším všudy užívala.

plakát

Halloween II (2009) 

Zbytečně mnoho sprostých slov a brutality. Nemá to s původním halloweenem nic společného...když se na to dívám, tak slyším jenom jednoduché dialogy a uječenou vulgární puberťačku. Snové scény jsou pro mě úplně zbytečné, špatně zvládnuté. Tento film postrádá veškerou napínavou atmosféru. Prostě velké zklamání. Dvě hvězdičky dávám pouze mému oblíbenému Bradu Dourifovi.

plakát

Špinavá dohoda (1986) 

Neuvěřitelně nudný, nicneříkající podivný příběh, ale za Arnolda jednu hvězdičku a rozhodně za efekty hvězdičku druhou.

plakát

Nekonečný příběh (1984) 

Pro mě nejlepší fantasy, pohádka a horor v jednom. Neokoukatelný snímek, který mě pokaždé dojme.

plakát

Krajina stínů (1993) 

Tento životopisný romantický film je neuvěřitelně silný s výborným hereckým obsazením a krásnou dobovou atmosférou. Faktem ale je, že na mě nezapůsobil tak, jak jsem očekávala. Bojím se říct, že pro mě film byl zdlouhavý, naopak emocionálně příjemný a poučný. To je, když se setkají dva odlišní lidé, kteří se do sebe zamilují, svou lásku k sobě oddalují a když si jí konečně přiznají, mají málo času jí naplnit. Anthony Hopkins je naprosto excelentní. a vzrušující...opět dokázal, jaký neuvěřitelný herec to je. Díky němu mám chuť si přečíst vše od Clivea Lewise...Lepší trojka.

plakát

Nigella Lawson vaří narychlo (2007) (pořad) 

Tak to je prostě Nigella :-). Hrozně ráda bych zkoušela její recepty, bohužel jsou trochu mimo mou skromnou kuchyni, opravdu mají v Anglii suroviny, které jsou pro nás těžko dostupné. Takže jenom vyjímečně, ale je to radost sledovat.

plakát

Gordon Ramsay: Mistrovské vaření (2012) (pořad) 

Gordon Ramsay se velmi rozšoupl. Líbí se mi, že je velmi komunikativní a vzdělaný. Jeho show je o tom, aby naučil ostatní, jak mohou výhodně a hlavně zdravě navařit. Suroviny, které používá jsou většinou dostupné i u nás v české republice, což je velmi sympatické. Obdivuji, jak všechno ví a rovnou i vysvětlí, proč je ta či ona surovina pro naše tělo dobrá a jak se dá nejlépe udělat. Když dělá něco na pánvičce, hned vysvětlí, jaká je nejlepší technika k tomu, aby se nic nepřipálilo a používala se minimálně vařečka. Navíc nic nevyhodí a zbytky surovin použije do dalšího kulinářského umění. Tohle mě baví.

plakát

Komisař Rex (1994) (seriál) 

S Tobiasem Morettim to bylo ještě docela dobré, ale strašně hloupé. Jako malá jsem to milovala, ale když to vidím teď, tak si uvědomuji, jak je to hrozné. Tak naivní a nejhorší na tom je, jak mluví s REXEM, jako s člověk a on jim "pochopitelně" rozumí :-). Opakovaly se tam případy, takže to postrádalo originálnost. Ale na Tobiase se dalo dívat, vlastně jsem to sledovala jenom kvůli němu :-)

plakát

Moje superbejvalka (2006) 

Docela nudná komedie s mou méně oblíbenou Umou Thurman...tato role jí podle mě moc nesedí, asi je to tím, že jí znám hlavně z Kill Bill, kde byla perfektní, ale tuhle bych dala jiné herečce. Celý ten příběh mi přijde poměrně hloupý. Ovšem na jedno zhlédnutí to není nejhorší. 2, 15

plakát

Madam Tutli-Putli (2007) 

Rozmýšlela jsem se mezi pěti nebo čtyřmi hvězdičkami. Nakonec tomu dám lepší čtverku. Shlédla jsem tento krátkometrážní snímek jedním, ale za to velmi bolavým dechem. Je to tak depresivní. Je to houba nasáklá beznadějí, zoufalstvím a zkažeností. Po celou dobu, co jsem to sledovala mi vůbec nebylo dobře. To by taky myslím účel. Film byl tak hluboký a neuvěřitelné propracovaný. Nejvíc na mě udělaly dojem oči všech cestujících. Byly tak reálné, až to bylo neuvěřitelné. Tohle se opravdu povedlo.